Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezt miből látta, hogy menzesz...

Ezt miből látta, hogy menzesz nem baba?

Figyelt kérdés
Nov. 11 volt az aktus. Nov. 13.-án megjött. Dec 15.-én negatív volt a tesz. Dec. 19. - én azt mondta a nőgyógyász nincs terhesség, de megfog jönni. Ezt ugye biztosra mondta? Illetve állította,hogy biztosra mondta,de mi az hogy megfog jönni? Napok kérdése? Volt egy furcsa “mensi” dec. 11.-én. Remélem nem nézte el.
2019. dec. 20. 13:26
 1/3 A kérdező kommentje:
Köszi de màr megvolt csak bestresszeltem a dologtól. Nyilvàn ilyenkor a bunkózàs a kvalifikàlt megoldást. Gratulàlok!
2019. dec. 20. 13:33
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Na, ezért kártékonyak ezek a "simán lehet menstruálni terhesség alatt" és "három hetes késésnél lett csak halovány pozi a tesztem" típusú kivétel-hozzászólók, mert utána mert tömegével képzelik be nők a terhességet negatív tesztek, orvos és menses ellenére.

Nem nézte el, nov. 11-ei aktusból biztos nem vagy terhes, mert akkor tegnap az orvos petezsákot, sőt embriót és szívműködést látott volna. És a teszt sem lett volna negatív.

2019. dec. 20. 14:01
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes valaszt! Látom dolgoznak a moderátorok javították a kérdést és töröltèk az elsőt. Amúgy köszi a biztató választ! Csak össze zavarodtam. Azt mondta

Meg fog jönni de még semmi. Biztos stressz

2019. dec. 20. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!