Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet az oka a folyamatos...

Mi lehet az oka a folyamatos rosszul leteimnek? (Bovebben lejebb)

Figyelt kérdés

Tudom senki nem orvos csak hat mar elbizonytalanodtam :/ (1 eve probalkozunk)

5 napot kesett csinaltam tetszet ami terneszetesn negativ lett de folyamatosan hanyingerrel kuzkodok illetve hiaba alszok pihenek mindig ugyan olyan faradt vagyok. Mivel kozeleg az unnep igy csak jovore tudok orvoshoz menni (magan korhazba kivizsgalasra)

2019. dec. 19. 16:59
 1/3 anonim ***** válasza:
A teszted negatív, nincs benned terheshormon. Viszont az egyéb hormonjaid nem lehetnek valami jók ha nem esel teherbe és még fáradékony is vagy.
2019. dec. 19. 17:01
 2/3 anonim ***** válasza:
74%
Szia! Amennyiben nem terhesség, én vérszegénységre gondolnék első körben. Tipikus fáradtság. Nézd meg a szemednél, hogy mennyire halovány a nyálkahártya
2019. dec. 19. 19:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Az még előfordulhat, hogy később fogant mert esetleg később volt ovulációd, nem akkor mikor gondoltad.

Egyébként érdemes lenne a pajzsmirigyed is megnézetni, mert a pajzsmirgy alulműködés is okozhat ilyen jellegű fáradtságot.

2019. dec. 20. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!