2 hétig folyamatos pozitív LH teszt?
Egy barátnőm nevében írok. Természetesen elmegy dokihoz, de míg jut odáig szeretne egy kicsit megnyugodni
Szóval babát szeretnének,csinált is LH tesztet. És itt jön a de! Kb.2 hete folyamatosan pozitív neki, a terhességi teszt pedig negatív.most van a 34.napján a ciklusnak, és még mindig nem jött meg neki.
Mi lehet ez? Elmegy dokihoz, de szeretném egy kicsit megnyugtatni!
Egyáltalán helyesen értelmezi az LH tesztet?
Az nem olyan, mint a terhességi teszt, hogy egy csík negatív, kettő pozitív. Csak akkor pozitív, ha a tesztcsík legalább olyan erős, vagy erősebb, mint a kontroll.
Pl. ezekből a tesztekből csak az utolsó pozitív, hiába látszik mindegyiken két csík.
Egyetértek az első hozzászólóval. Lehet félreérti. Ott a két csík az nem pozitívat jelent, csak ha egyforma erősségűek. Más különben én még nem hallottam nem olvastam olyat, hogy lehetséges lenne... nem létezik mivel maximum 12órán át mutathat pozit. Ez alatt lezajlik az LH csúcs.. két hétig nem létezik :)
Szóval nyugodjon meg nincs baj, biztos a két csík zavarta össze :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!