Ki szedett bartcserjét? Tapasztalat? Teherbeesés? Maca vibe tapasztalat?
Hatásai : serkenti a női szervezetet a több progeszteron termelésére.
A barátcserje termése mérsékli a menstruáció előtti panaszokat, az úgynevezett premenstruációs szindróma tüneteit, ezért olyan panaszok esetén alkalmazható, melyek a menstruáció előtt akár egy-két héttel kezdődhetnek, és a vérzés jelentkezése után megszűnnek. A panaszok közé tartozhatnak testi és lelki természetű panaszok is, melyek megnehezítik a mindennapi munkát, és amelyek jelentkezhetnek fejfájás, bőrproblémák formájában, a mellek enyhe feszülésében, alhasi panaszokban, idegességben, ingerlékenységben, továbbá hangulati ingadozásban, fáradékonyságban és alvászavarban.
A készítményt olyan nők is szedhetik, kik hormontartamú fogamzásgátló tablettát szednek, ugyanakkor a menstruációval kapcsolatban panaszaik vannak.
De ha a keresőbe beírod a barátcserjét több linket is kapsz.Én mensi előtti barnázásra szedem valamint sárgatest elégtelenségre szedtem,de az már rendben van.
Miért nem kikerül terhes maradnod?És könnyen teherbe esel amúgy?
Görbét szoktál vezetni?
Nekem sajna megjött,de szinte alig barnáztam.:)
Múlt hónapokban 2-3 napig is eltartott és az elején elé volt tisztasági,de közvetlenül mielőtt rendesen megjött már nem.:S
Most meg szinte csak a WC papír volt olyan.Ez szerintem határozott javulás.De ugye 2-3hónap kell,mire kifejti teljesen a hatását.
Drukkolok mielőbbi babásodásért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!