Inofolic kinek segített menstruáció meghozásába?
Januárba elhagytam a fogamzásgátlót és utána 2x jött meg a menzeszem.. augusztusba terhes lettem viszont szeptemberbe elvetéltem azóta nincs menzeszem.. nemrég voltam dokinál és megállapította hogy pcos vagyok már régóta és csak az inofolicot adta rá hogy meghozza és ujra babás lehessek
Volt már valaki igy?
Nem értem hogy ez az étrendkiegészítő hogy tudna nekem a menzeszbe segíteni
Szerintem az inofolic önmagában nem elegendő a problémádra. Nézték, hogy inzulin rezisztenciád van-e? Mert ha igen, akkor diétázni kell, esetleg gyógyszert szedni rá. Illetve nem árt elmenni egy endokrinológushoz, mert PCO mellett előfordulhat pajzsmirigy alulműködés, ami kezeletlenül nagyon megnehezíti a teherbeesést.
D-vitamin is jótékony hatású PCO-ban.
Amúgy az inofolic szerintem nagyon jó , de önmagában ha más gond is van akkor kevés.
IR-t nem néztek valószínüleg azért mert 170 cm vagyok és 55 kg. A pajzsmirigyemet szeptemberbe nézettem akkor teljesen jo volt.
A D vitamint ki is fogom próbálni már gondoltam rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!