Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inofolic kinek segített...

Inofolic kinek segített menstruáció meghozásába?

Figyelt kérdés

Januárba elhagytam a fogamzásgátlót és utána 2x jött meg a menzeszem.. augusztusba terhes lettem viszont szeptemberbe elvetéltem azóta nincs menzeszem.. nemrég voltam dokinál és megállapította hogy pcos vagyok már régóta és csak az inofolicot adta rá hogy meghozza és ujra babás lehessek

Volt már valaki igy?

Nem értem hogy ez az étrendkiegészítő hogy tudna nekem a menzeszbe segíteni

2019. dec. 16. 08:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az inofolic önmagában nem elegendő a problémádra. Nézték, hogy inzulin rezisztenciád van-e? Mert ha igen, akkor diétázni kell, esetleg gyógyszert szedni rá. Illetve nem árt elmenni egy endokrinológushoz, mert PCO mellett előfordulhat pajzsmirigy alulműködés, ami kezeletlenül nagyon megnehezíti a teherbeesést.

D-vitamin is jótékony hatású PCO-ban.

Amúgy az inofolic szerintem nagyon jó , de önmagában ha más gond is van akkor kevés.

2019. dec. 16. 08:37
 2/5 A kérdező kommentje:

IR-t nem néztek valószínüleg azért mert 170 cm vagyok és 55 kg. A pajzsmirigyemet szeptemberbe nézettem akkor teljesen jo volt.

A D vitamint ki is fogom próbálni már gondoltam rá.

2019. dec. 16. 09:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Fog. Gatlo elhagyasa utan gyakori jelenseg a pco szerkezetu petefeszek az orvosom szerint. Nekem 5 napig Duphastont kellett szedjek, utana par napon belul jelentkezett a menses.
2019. dec. 19. 11:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is 168cm vagyok 55kg és mégis IR meg pco. Ez nem kilófüggő... Sikerült azóta a baba kérdező?
2020. szept. 5. 17:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen 2021 májusában szulett meg az első (1 évig probalkoztuk a vetélés után)és 2022 ben szoptatás melett megszakításal becsúszott a 2. Aki 2022 novemberben született meg nem igy terveztük de letudtuk a szülés dolgot 😊
2023. jún. 27. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!