Egyuttlet utan elenkpiros/rozsaszines ver mire utalhat?
Figyelt kérdés
Tegnap kellett volna megjonnie.este egy ici pici barnazas volt,majd egyutt voltunk a parommal majd utana ahogy egyutt voltunk es jott ki a "nedv" azzal egyutt elenkpiros/rozsaszines ver jott.majd elmult.azt hittem ma reggelre megjon de semmi nincs.ilyen elenkpiros ver soha nem volt jellemzo .lehet baba a dologban?mire utalhat ez a piros ver?nagyon fura volt2019. dec. 15. 09:41
1/16 anonim válasza:
Miért lenne emiatt baba? Inkább a párod volt durva.
2/16 A kérdező kommentje:
Nem emiatt konkretan hanem h megkellett vna jonnie ugy gondoltam az este utan h hajnalra /reggelre biztos megjon es megsem.ovu korul is voltunk egyutt
2019. dec. 15. 09:49
3/16 anonim válasza:
Vagy terhes vagy (az ovu környéki aktusból), vagy késik a menstruációd, esetleg a párod volt kicsit durvább.
4/16 anonim válasza:
Felsértette a hüvelyfaladat a pénisz. Használjatok síkosítót vagy megfelelően felizgult állapotban legyél amikor berakja. A szárazabb hüvely sérülékenyebb.
5/16 A kérdező kommentje:
Ha az elenkpiros ver mensi miatt lett volna akkor mar meg kellett volna jonnie,nem?
2019. dec. 15. 09:52
6/16 A kérdező kommentje:
Mondjuk elojatek nem volt
2019. dec. 15. 09:53
7/16 anonim válasza:
Hát akkor mot vártál persze hogy vérzel. Mond meg a lovagodnak hogy rendesen kéne felizgatni.
8/16 anonim válasza:
Ez sima szexuális balesetnek tűnik.
Ha most kéne megjönnie akkor viszont a tesztek már mutatják valószínűleg. Drukkolok :)
9/16 A kérdező kommentje:
Tegnap delutani 25milliomodikbol csinaltam egy xepil tesztet (fel orankent jartam pisilni tegnap) es az negativ lett.legkozelebb kedden csinalok ujat 😊
2019. dec. 15. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!