Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egyuttlet utan elenkpiros/rozs...

Egyuttlet utan elenkpiros/rozsaszines ver mire utalhat?

Figyelt kérdés
Tegnap kellett volna megjonnie.este egy ici pici barnazas volt,majd egyutt voltunk a parommal majd utana ahogy egyutt voltunk es jott ki a "nedv" azzal egyutt elenkpiros/rozsaszines ver jott.majd elmult.azt hittem ma reggelre megjon de semmi nincs.ilyen elenkpiros ver soha nem volt jellemzo .lehet baba a dologban?mire utalhat ez a piros ver?nagyon fura volt
2019. dec. 15. 09:41
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Utolso ez még egyatalan nem biztos..par nap mulva kiderul ha nem jon meg
2019. dec. 15. 14:25
 12/16 anonim ***** válasza:
Az miért utalna terhességre, hogy vérzel? Nem éppen terhességi tünet.
2019. dec. 15. 14:40
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem a verzes utalna terhessegre hanem a rendes verzes hianya.hogy volt es elmult (ami amugy valoszinuleg a huvely felsertesebol adodott)
2019. dec. 15. 14:51
 14/16 anonim ***** válasza:
60%

Drága kérdező! Először is meg kell történnie a megtermékenyítésnek, ezt követően pedig jó 10 nap, mire megtörténik a beágyazódás, ekkor mondhatjuk azt, hogy terhes vagy, ekkor kezd el termelődni a hcg nevű hormon, amit érzékel a teszt a vizeletből. Tehát legalább 2 hétnek el kéne telnie az aktustól számítva, hogy egyáltalán kimutassa a teszt a terhességet...úgyhogy igazán nem tudom, te minek teszteltél...és mint látod, semmire nem mentél vele. Ha valaki terhes is lesz, akkor sem mutatja másnap a teszt. :)

Egyébként pedig valószínűleg erőteljesebbre sikerült az együttlét, vagy készülődik megjönni a vérzésed, amit mi sem bizonyít jobban, hogy az együttléttől már vérezgetsz. Ha tippelnem kéne, 1-2 napon belül menstruálni fogsz.

2019. dec. 15. 16:00
 15/16 A kérdező kommentje:
Utolso lehet nem voltam fogalmaztam a legpontosabban.szoval,ovulaciokor egyutt voltunk,az 15napja volt.tegnap kellett volna megjonnie ezert csinaltam egy tesztet ami negativ lett.de mivel tudom mikor voltaz ovu es tudom h mennyi a lutealis fazisom igy gondolom azt h lehet h baba van a dologban.csak a multkori egyuttletes rozsaszinezes es a negativ teszt elbizonytalanitott
2019. dec. 15. 16:03
 16/16 anonim ***** válasza:
62%

Nekem elsőre leesett.

Ti tényleg ilyen nehéz felfogásúak vagytok????

A vérzés a durva szex következtében volt, viszont az, hogy tegnap együtt voltak miért zárja ki a korábbi együttléteket??

Vagy itt az oldalon csak peteéréskor szexelnek az emberek??

2019. dec. 15. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!