Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kit milyen teszt csapott már be?

Kit milyen teszt csapott már be?

Figyelt kérdés

Időn túli vagy időn belüli terhességi tesz volt?

Veleményeket, tapasztalatokat várok ;)

2019. dec. 13. 17:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%
Egy hét késés után az XEpil negatív volt. Három nappal később, időn túl lett csak pozitív.
2019. dec. 13. 19:15
 12/17 anonim ***** válasza:
76%

Facelle. Ráadásul 2 is pozitív lett. Cisztám volt,nem terhességem. A vérvétel nem igazolta a terhességet.

[link]

2019. dec. 13. 20:49
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Kedves One step rajongó! Hiába pontozgatsz le mindenkit, aki leszavazta a One Step tesztet, attól az a teszt még egy sz.r. Vagy te vagy az egyik forgalmazó, vagy azon nagyon kevesek közé tartozhatsz, akiknek ez bejött, vagy szereted magad áltatni a szellemcsíkos tesztekkel. Olvass utána az interneten, szinte nincs ember, aki meg lenne vele elégedve. Nekem pl. a terhes tesztjein mindig volt halvány második csík, pedig nem voltam terhes, az ovutesztjei pedig sosem lettek pozik, amikor más fajták igen. De ha azt hiszed, hogy ettől javul a minősége, akkor pontozz le nyugodtan. :)
2019. dec. 14. 08:00
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Ez persze nem feltétlenül a kérdés kiírójának szólt.
2019. dec. 14. 08:01
 15/17 A kérdező kommentje:

Nálam mindenkinek ment a zöld kéz 😉

En még csak az x-epilt próbáltam meg talán a facelle de arra már nem emlékszem hogy az volt e, ja meg volt egy rossmannos neve nincs terhességi teszt, ezek mind mind full hómezőt mutattak negatívnál és igaz is mert nem voltam terhes.

Most úgy érzem a Corax-x becsapott be mert időn belűl kijöt egy extra halvány vastagabb csíkaztán egy 10 perc múlva mikor dobtam volna ki hajszalvekony egy picit erősebb szaradási csík lett.

Nem teszteltem még soha ilyet, de úgy gondolom ezt vehetem negatívnak :(

2019. dec. 14. 08:38
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
ClearBlue... a + jeles. Nekem azon szinte mindig van halvány csík, akkor is, ha nincs terhesség. És nem száradási csík. Olyat már nem veszek, illetve azóta nem hiszek a halvány csíkoknak.
2019. dec. 14. 09:01
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
13-as, a számból vetted ki a szót. Néztem én is, hogy minden negatív one step véleményre ment leszavazás.
2019. dec. 14. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!