Miért nem sikerül a baba? Nektek mennyi idő után sikerült?
Az hogy van hogy akiknek nem kell baba mindjárt első szexből baba lesz, akinek meg kell nem jön össze?
Ismerek nagyon sok olyat aki először feküdt le barátjával és terhes lett

9es vagyok.
Nyilván ez csak egy mondás, hogy csak rá kell nézni, terhes lesz. Nem kell szó szerint venni. Pont ezt is írtam, hogy egyre kevesebb az olyan par, akiknél sima ügy a baba. De van, aki eldönti, hogy jöhet, jön is, vagy rögtön, vagy utána. Van aki nem akarja, mégis "becsúszik. És van aki sokat küszködik.

3 terhességből 2 vetélésem volt. Mindegyik elsőre összejött.
Nagyon szorítok nektek,akik régóta próbálkoznak, hogy összejöjjön! 🍀🍀❤

Utolsónak írom, hogy sztem forduljatok orvoshoz, ha eddig még nem tettétek. 1 ev után amúgy is ezt tanácsolják. Lehet csak vmi apró probléma van, es ha kiderül és kezelik jön a baba is. De minden időbe telik.. Szerintem ez lenne a következő lépés.
5lombikos, 16hetes kismama

15
Nem szabad elkeseredni! Érdemes lenne elmenned orvoshoz, ahogy az utolsó is írta.
Volt akinek diétával sikerült.
Volt akinek kis hormon pótlás kellett.
Volt akinek inszemináció.
Volt akinek lombik.
Som történetet hallottam már. Nem tudhatod mi q probléma, de a legtöbb esetben tudnak segíteni! Kitartást kívánok. Ne keseredek el, én írtam, hogy 2 éve nem sikerül. Most a következő az inszemináció lesz. Fél a fejjel.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!