Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem sikerül a baba?...

Miért nem sikerül a baba? Nektek mennyi idő után sikerült?

Figyelt kérdés

Az hogy van hogy akiknek nem kell baba mindjárt első szexből baba lesz, akinek meg kell nem jön össze?

Ismerek nagyon sok olyat aki először feküdt le barátjával és terhes lett

2019. dec. 12. 22:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
82%
Murphy törvénye...
2019. dec. 12. 22:43
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez ilyen, kinek így működik a szervezete, kinek úgy

(nekünk is elég volt 1 alkalom)

2019. dec. 12. 22:44
 3/20 anonim ***** válasza:
84%

Első hónapban.

25N

15+3 hkm

2019. dec. 12. 22:51
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
3 éve próbálkozunk, és még nem sikerült.
2019. dec. 12. 23:00
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 7 év után, akkor is csak lombikkal. Azóta újra próbálkozunk, de ugyanúgy lombik lett belőle. Összesen 9 év alatt egyetlen spontán terhességem sem volt, pedig semmi olyan problémám nincs, ami ezt egyértelműen meggátolná.
2019. dec. 12. 23:02
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Mi most álltunk rá

Remélem hamar összejön

Nektek is sok sikert! Kitartást?

2019. dec. 12. 23:51
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Az első baba a 12. hónapban, a második baba a 2. hónapban jött össze.
2019. dec. 13. 01:33
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Első baba az első hónapban a második a 11-ben. Húgomnak az első “becsúszott” a másodiknál mikor rájött hogy rossz helyre gondolta az ovuját utána az első ovutesztes hónapban a harmadik meg egy alkalomból, ők ilyen típusok. Öcséméknél első hónapban, sógoroméknál meg kb mint nálunk. Többen múlik ez mint pusztán a szerencsén vagy szerencsétlenségen.
2019. dec. 13. 05:47
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

3 év után, az 5.lombikprogram sikerült, most vagyok 16 hetes. Kb egy év próbálkozás után derült ki h csak lombikkal lehet. Aztán az, hogy még úgy sem egyszerű. De sikerült.

Azon meg hogy vannak akikre csak rá kell nézni és terhesek lesznek... van ilyen. Már magamba sulykoltam az elmúlt években hogy nekem nem azért nincs, mert nekik van. De pl az nem volt egyszerű, mikor a kis fiatal kolléganőm elment abortuszra..

Sajnos nagyon sokan vannak már akiknek nem egyszerű... egyre többen.

2019. dec. 13. 07:40
 10/20 anonim ***** válasza:
80%

jaj bírom ezeket a mondásat, hogy csak rá kell nézni stb...kíváncsi lennék, mi az igazság mögötte.

pl. nekem após mondogatta mindig , hogy ohh hát az anyós még a fogkrémtől is teherbe esett , olyan típus..

na..erre egyszer szóba jött ez a téma , és kiderült, hogy konkrétan a párom 3 év ! után jött és az öccse volt az aki rögtön jött a párom után, mert még szoptatott az anyós ugye, és azt hitték, hogy akkor nem eshet olyan könnyen teherbe.

Ennyi...de ugye azt hajlamosak elfelejteni, hogy az első gyerkőc ugye 3 év után jött.

Sőt...még mondta is anyós, hogy sokan már aggódtak, hogy hát miért nem jön a baba...

ok ok..elhiszem , hogy valakinek tényleg hamar összejön, de azért pl. ezekkel a kijelentésekkel vigyázni kell, mert pl amikor nekem ezt apóst mondogatta, akkor már ettől rástresszeltem, hogy úristen mi a baj velem, hogy nekünk meg nem jön.

Ja és anyukám is ugye egy olyan típus akiről mindig azt hallottam, hogy könnyen teherbe esett, de ugye kiderült, hogy az első gyerkőc, történetesen a nővérem 9 hónap után jött.

Nyilván az első gyermek után már megnyugodik valahol a nő szerintem, és utána valószínű könnyebben teherbe esik , mert nem stresszel már rá annyira talán.

Na mindegy csak azt akartam ezzel megértetni, hogy ezekkel a kijelentéssekkel is nagyon lehet stresszelni a párokat, pedig ha a kijelentések mögé néznénk , akkor kiderülne, hogy annyira mégsem fénylik az az arany, mint ahogy sokan állítják..:D

szóval értitek..:D jön az a baba, ha jönnie kell.

2019. dec. 13. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!