Ki vár pozitív tesztet a fa alá?
16.-ára nem várom, 28-29 napos a ciklusom. Csak hétvégente tudunk együtt lenni a párommal a munkája miatt :( Ez most is így volt, minden pénteken és szombaton voltunk együtt. Nekem már van 2 gyerekem az előző házasságomból, most szeretnénk egy közöset is, 6 hónapja próbálkozunk... Neki első gyermeke lenne, annyira szeretnék egy pozitív tesztet a fa alá :(((
Van még rajtam kívül aki mostanában nem várja? :)
#34 Sajnálom 😓vagyok nekem ma max holnap lesz a nemvárt.
Kicsit el vagyok keseredve mert már eléggé fáj a hasam alja... ez már a mensi előjele
Sziasztok! A 17.válaszoló vagyok! Szombaton megjött nekem is😞😞, úgyhogy már túl is vagyok rajt ebben a hónapban. Indulhat a következő próbálkozós hónap!Minden hónap új remény, egyre nagyobb csalódásokkal!! 😞😞
Tóbbieknek drukkolok. Tündi
Sziasztok! Én ugyan inszem után vagyok, de én is várnám karácsonyi ajándéknak a babát 😊 én nem tudok arra alapozni, hogy megjön vagy sem, mert nincs természetes ciklusom egyáltalán, a peogeszteron pótlás abbahagyasakor fog megjonni. Ma vagyok a 12.dpo-n, reggel negatív lett a predictor teszt. Még reménykedem, de tudom ez a teszt már valószínű mutatná ha lenne valami.
Drukkolok mindenkinek lányok! Valaki ék csak meghozza a Jézuska 😊
Üdv,
Berni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!