Biztos lehet? Tudom, hogy türelmesnek kellett volna lennem.
Sziasztok!
Vállalva, hogy le leszek idiótázva is, de muszáj megkérdeznem, mert csak idegesítem magam rajta.
Fél éves a kisfiam, hormonmentes spirállal védekeztünk, de kényelmetlenségeket okozott, így levetettem. Az orvos azt mondta, hogy nem is volt a helyén. Ebben a ciklusban középidőben még fent volt, így nem használtunk kiegészítő védekezést. Holnap után kellene megjönnie, de eddig semmi jele. Mindig pecsételek előtte, az arcbőröm is problémás lesz, de most semmi. Pár napja volt valami kis maszat, és annyi. Most teszteltem predictorral, nem első pisiből. Nem bírtam ki, nagyon idegesít így az ünnepek előtt ez a szitu. Szerencsére negatív. Elég érzékeny teszt, lehet, hogy megúsztuk? Tudom, rohadjak meg, mert más meg mennyire akarja, én meg nem, és szemét vagyok, de azért na. Aggódom. Azt hittem, hogy meg fogok nyugodni a teszt után, de nem lettem nyugodtabb, viszont nincs másik tesztem reggelre. Ha terhes lennék, mutatnia kellett volna már, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!