Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Biztos lehet? Tudom, hogy...

Biztos lehet? Tudom, hogy türelmesnek kellett volna lennem.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Vállalva, hogy le leszek idiótázva is, de muszáj megkérdeznem, mert csak idegesítem magam rajta.

Fél éves a kisfiam, hormonmentes spirállal védekeztünk, de kényelmetlenségeket okozott, így levetettem. Az orvos azt mondta, hogy nem is volt a helyén. Ebben a ciklusban középidőben még fent volt, így nem használtunk kiegészítő védekezést. Holnap után kellene megjönnie, de eddig semmi jele. Mindig pecsételek előtte, az arcbőröm is problémás lesz, de most semmi. Pár napja volt valami kis maszat, és annyi. Most teszteltem predictorral, nem első pisiből. Nem bírtam ki, nagyon idegesít így az ünnepek előtt ez a szitu. Szerencsére negatív. Elég érzékeny teszt, lehet, hogy megúsztuk? Tudom, rohadjak meg, mert más meg mennyire akarja, én meg nem, és szemét vagyok, de azért na. Aggódom. Azt hittem, hogy meg fogok nyugodni a teszt után, de nem lettem nyugodtabb, viszont nincs másik tesztem reggelre. Ha terhes lennék, mutatnia kellett volna már, igaz?

2019. dec. 10. 10:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem első pisiből, a menzesz előtt nem biztos az eredmény.
2019. dec. 10. 11:04
 2/4 anonim ***** válasza:
95%
Ha csak holnapután kéne megjönnie, akkor még bőven van időd tesztet venni - de ne holnap reggelre, hanem legalább két nap múlvára.
2019. dec. 10. 11:05
 3/4 anonim ***** válasza:
95%
Nekem 6 hónapos volt a kislányom, amikor napi 8-szori szoptatás mellett, megszakított védekezéssel újra terhes lettem! De nem bántam meg, mert most már van egy nagyfiam is:)
2019. dec. 10. 11:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Igazából magam sem tudom, hogy mit vártam ettől. Az van bennem, hogy nem poénból védekeztünk, nem akarjuk mi ezt így, viszont ha "baj" van, akkor megborulok, és jön a karácsony, a gyereknek ráadásul az első. Sem önfeledten örülni nem tudnék a babának, sem idő nem nagyon lenne intézkedni sem, mellesleg abban sem vagyok biztos, hogy meg tudnám öletni egyáltalán. Meg, pont ez az ünnep jön, hát nagyon felbsz!
2019. dec. 10. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!