Terhes vagyok ezek alapján?
Figyelt kérdés
November 1-én jött meg utoljára.
22-én pecsételő vérzés volt.
2 hete fájnak a melleim.
1 hete napi 15x járok pisilni (előtte napi 5)
Csináltam ma 2 tesztet, abból az egyik ilyen lett:
Hőmérsékletem nem emelkedett, pulzusom szokásos. Semmi más tünetem nincs.
2019. dec. 9. 15:14
2/7 anonim válasza:
Elolvastad a teszt tájékoztatóját? Próbáld meg nem nagy kunszt és szerintem utána neked is leesik mi a dörgés
3/7 anonim válasza:
Igen, ez egy pozitiv teszt. Az igazi tünetek majd a 6.hét körültől kezdődnek. Boldog babavárást :)
4/7 anonim válasza:
Általában a terhességi tesztek zömén a két csík jelenti a pozitív eredményt, esetleg a plusz jel, nyilván nem olyan nehéz ezt értelmezned Neked is. Két csík=pozitív, nem rakétatervezés.
5/7 anonim válasza:
Ezeket a kérdéseket 15 éves megesett kamaszlány írja ki, vagy felnőtt nők?
Nem, egy pozitív terhességi tesztből és a késő menstruációból szerintem szivacsos agyvelőgyulladás lesz...
6/7 anonim válasza:
Nekem azt írja, az oldal nem létezik.
7/7 anonim válasza:
Nekem is, de szerintem törölte, mert a válaszok alapján egyértelműen pozitív volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!