Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ikerterhességre utal, ha...

Ikerterhességre utal, ha pozitív lett a teszt 7. dpon?

Figyelt kérdés
Az ovuláció időpontja tuti, igazolja az ultrahang , a doki és a hőgörbe. Értetlenül állok előtte :)

2019. dec. 3. 10:26
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:

Már száradás után, a gonoszkodóknak ;)

[link]

2019. dec. 5. 08:13
 32/46 anonim ***** válasza:
80%

Ez már pozitív lesz, de a tegnapelőtti nem volt az, bármennyire is azt akarod hinni. Az száradási csík, és 7. dpo-n az a normális, ahogy a 9. dpon is a pozitív.

Ha pedig gonoszkodásnak hiszed, akkor nagyon tévedsz, csak ez a pozitív egyáltalán nem volt borítékolva, és pofára is eshettél volna (ahogy az ilyen kérdések többségénel ez be is szokott következni). Szerintem az itt kommentelők többsége már esett párszor pofára. Inkább nagyon halkan örülj, és pár nap múlva tesztelj, mert ilyenkor még igen-nem döntés kérdése, hogy marad-e egyáltalán vagy sem. Ez is sajnos szomorú tapasztalat.

A sajátomat is csak most kezdem elhinni, hogy már késik, és leugrik időn belül a tesztről a csík este is. És még most is őrület lesz a két hét, amikor az orvos rámondja, hogy él-e egyáltalán.

2019. dec. 5. 08:18
 33/46 anonim ***** válasza:
16%

Mindenhol vannak kommentelők, akik már unják a kérdéseket. Én személy szerint az ilyenekhez nem kommentelek, de mindenki más. 😄

Egyébként én az elsőn is láttam már, hogy van ott valami. Nekem másfajta teszt lett ennyire halvány 8 dpo-n. Menstruáció elmaradása utáni napon pedig már amennyire csak lehet erős lett 2 tesztem is, 10-es és 25-ös is. 😊

Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

2019. dec. 5. 12:38
 34/46 anonim ***** válasza:
78%

Mivel korán teszteltél, az első tesztjeid negatívak, főleg, mert az ilyenekből lehet kémiai, hogy halványak mensi előtt aztán még is megjön. A mai viszont mivel erősödés volt és szépen látszik, pozitív. Viszont ettől nem lesznek ikrek, nekem is már 5 nappal nem várt előtt tüneteim voltak és pozitív tesztem, de csak egy baba lett :)

Ismerek két ikres anyukát, nekik pl csak kimaradt mensi után pár nappal lett pozi a tesztje. Minden esetre boldog babavárást :)

2019. dec. 5. 12:43
 35/46 anonim ***** válasza:
61%
#11-es és #21-es vagyok. Gratulálok! Ahogyan korábban is írtam már az első feltöltött képekből lehetett látni, hogy pozitívak a tesztek. Nem az a baj, hogy valaki nem látja, hanem még bunkó is!! Boldog Babavárást Kedves Kérdező!
2019. dec. 8. 02:39
 36/46 anonim ***** válasza:
68%
Azért a gratulációval csak meg kellene várni, hogy késsen, nem?
2019. dec. 8. 05:26
 37/46 anonim ***** válasza:
60%
Na?
2019. dec. 8. 22:59
 38/46 A kérdező kommentje:
Pozitív, nem kérdés ;)
2019. dec. 9. 05:17
 39/46 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm minden kedves, segítőkész hozzászólónak! ;)
2019. dec. 9. 05:18
 40/46 anonim ***** válasza:
72%
Gratulálok! Van erősebb teszted azóta? :)
2019. dec. 10. 22:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!