Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fehér sűrű folyás?

Fehér sűrű folyás?

Figyelt kérdés
Ovuláció napján szeretkeztünk, kisbabát szeretnénk. Viszont miután elmúlt az ovulációm fehér sűrű folyásom lett. Ez valami rosszra utalhat? Nincs szaga sem semmi csak sűrű és fehér.
2019. dec. 2. 19:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Én rendszeresen ezt tapasztalom (legalábbis az utóbbi időben), függetlenül attól, hogy a ciklusom melyik felében vagyunk együtt...
2019. dec. 2. 22:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is pont ebben a helyzetben vagyok mint te kérdező. Én sem tudom az okát.
2019. dec. 5. 17:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Végül mi volt az oka?

Sikerült a baba?

Nekem hétfőn volt ovulációm, kedden és ma is fehér folyást tapasztalok. Babát tervezünk, de sajnos csak péntek este voltunk együtt, így izgulok, hogy vajon nem e telt el túl sok idő.

Úgy figyelem a testem minden jelét, hogy lassan belekattanok, és még nagyon messze van, mire egyáltalán lehetne bármi jel is, vagy mire tesztelhetek majd.

Válaszaitokat köszönöm előre is.

2020. aug. 5. 11:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Én a második válaszadó vagyok és azóta már 39 hetes kismama🤭 Nem tudom mi volt az oka a fehér folyásomnak, de valószínűleg akkor már valami elkezdődhetett. Nagyon szúrkolok neked!
2020. aug. 18. 19:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Kedves 4-es! Gratulálok :)

Én az 1. válaszoló vagyok, nekem a februári ciklusban sikerült a baba, amikor írtam, még nem volt semmi, szóval nálam nem volt köze hozzá, de szurkolok a többieknek!

2020. aug. 18. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!