Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehet még terhesség?

Szerintetek lehet még terhesség?

Figyelt kérdés

Ma van a nemvárt napja, teszt negatív. Az utóbbi napokban barnázgattam, így szedtem napi 2x1 utrot. Nem múlt el tőle, csak mára. Ma már semmi, és hányingerem van.

A mensiszerű görcs úgy 2 napja nincs, a derekam fájt tegnap is, ma is, és a mellbimbóm ég és viszket pár napja.

Bizakodjak még vagy engedjem el a dolgot?

Tudom így nem sok információ értéke van, az előbb mértem hőt, 36,9. Hátha épp vki saját tapasztalatába passzol. :)

Köszi a normális válaszokat!

2019. nov. 29. 15:02
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja, 2-3 napja bő áttetsző folyásom van.
2019. nov. 29. 15:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tesztelj újra. Nekem a nemvárt után 2 nappal volt nagyon halvány pozitív tesztem. Ma vagyok a nem várt után 5 nappal és mára lett egyforma a két csík. Lehet késöbb fogant. Drukkolok ;-)
2019. nov. 29. 15:10
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi! És gratulálok!

Egyébként barnázni nem szoktam menzesz előtt. Ezért is volt ez most furcsa.

2019. nov. 29. 15:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Miért szeded az utrot, ha nincs még pozitív teszted?
2019. nov. 29. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!