Ez most hogyan?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Nem tudom hogy most mi van. Vasárnap csináltam egy tesztet ami időn túl pozitiv lett. Aztán hétfőn csináltam meg egyet ami idon belul halvany pozitiv lett. Aztan tegnap csinaltam egy clearblue digitalis tesztet ami negativat irt ki. Szedszedtem mert kivancsi voltam a benne levo tesztcsikra es az is halvany pozitiv volt. Nem ertettem hogy most mi van. Csinaltam ma este meg egy martogatos tesztet ami total negativ. 2 napja kesik. Nem ertem hogy akkor ez most hogy lehetseges?! Vagy mivan most?!

2019. nov. 27. 22:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 2 nap keses utan megjott ugyanigy halvany pozitiv tesztekkel

Kemiai terhesseg volt

Szerintem nalad is ez lesz

2019. nov. 27. 22:32
 2/9 A kérdező kommentje:
És már kiurult volna a hcg a szervezetembol?
2019. nov. 27. 22:43
 3/9 A kérdező kommentje:
Ja es eddig tok szaraz voltam, de most szerintem kezd beindulni a folyasom.
2019. nov. 27. 22:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Picit nyugodj le és ne tesztelj orrba szájba. Csak szétidegeled magad. Mi értelme? Legyél türelmesebb.
2019. nov. 27. 22:59
 5/9 anonim ***** válasza:

A digitális tesztet nem sok értelme volt szétkapni, mint Foxi a lábtörlőt, az más elven működik, mint a sima tesztek.

Várj még pár napot.

2019. nov. 28. 03:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Vagy kémiai terhesség volt, vagy túl korán tesztelgettél és ezért mutatott mindegyik mást. Nem kell ennyire kapkodni, annak csak ez a vége. Várj még 1-2 napot és ismételd meg a tesztet. Akkor már biztosat kell mutasson.
2019. nov. 28. 08:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Elkezdtem verezgetni, de kevesebb mint a menstruacio... megfog jonni rendesen?
2019. nov. 28. 15:11
 8/9 anonim ***** válasza:
Meg.
2019. nov. 28. 15:47
 9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat:) Megjott. Szerencsere😅
2019. nov. 28. 19:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!