Ez halvány pozitívnak számít? Vagy csak szellemcsík?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Beállok a sorba, és szeretnék véleményt kérni, hogy ki mit gondol erről a tesztről. Azonnal megjelent, szóval nem a szokásos fél óra és utána csík :) délután még csináltam egy facelle-t de az negatív lett. A menstruációm késik, elvileg november 15 körül kellett volna megjönnie. Előtte pár nappal volt egy nagyon kicsi barnás pecsét a bugyimon, amit nem is igazán értettem, mert ilyen még nem volt :) a terhesség természetesen fennállhat, 9 éve láttam utoljára pozitív tesztet,es a mostaniak eléggé becsapósak tudnak lenni. Első gyerkőcömet 7 hetesen egy teszt sem mutatta ki, csak a dokinál derült ki, mikor szívhangot mutatott :D elnézést a hosszú leírásért :) jövőhéten kérek egy Bhcg-t, csak érdekelne a véleményetek.2019. nov. 29. 13:42
11/17 anonim válasza:
Én nem látom színesnek a csíkot. Két hét késéshez ez meg kb semmi. Hacsak nem nagyon hosszú ciklusaid szoktak lenni.
13/17 anonim válasza:
Én látok egy halvány második csíkot is!
14/17 anonim válasza:
Kérdező, mi lett veled? Remélem baba. 🤞
15/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Igen terhes voltam.sajnos volt egy hematóma pont a petezsák felett, és decemberben megrepedt. Sajnos a vérzés olyan erős volt, hogy vetélés lett a vége.
2020. jan. 16. 11:58
17/17 anonim válasza:
Látod én is mondtam hogy pozitív az! Sajnálom a vetélésed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!