Hányadik lombiknál tartatok? Hogy álltatok fel a sikertelen beültetés után?
Szia!
Mi még "csak" egy lombikon vagyunk túl. Sajnos sikertelenül.
Azt már többen is, hogy az első ritkán sikerül és ilyenkor ismeri ki az orvos, hogy mire, hogyan reagálsz.
Teljesen még nem álltam fel a kudarc után, de jó úton haladok, úgy érzem. Pont 4 hete derült ki, hogy nem sikerült. Akkor napokig sírtam és nem akartam senkit látni. Aztán elkezdtem keresni az alternatívákat, hogy mivel készíthetném elő a szervezetemet a következő lombikra. Most is elkap néha a sírás, de ilyenkor arra gondolok, hogy már teszek a sikertelenség ellen és a következő sikeres lesz.
Te hogy állsz? Hány lombikod volt eddig?
Nekünk a 3. sikerült! Én az első sikertelen beültetés után nem nagyon törtem össze, gondolván, elsőre kevés embernek sikerül. A második után viszont összetörtem, 2 napig folyton bőgtem, de aztán felálltam és mentem tovább.
A 3. sikerült, akkor amikor nem ezen görcsöltem állandóan, hanem próbáltam lazára venni, sikerült is:)
Úgyhogy mindenkinek fel a fejjel és olyan nagyon kevés van akinek soha nem sikerül!
Üdv
11 hetes lombikos kismami
Jaj ne legyél már ennyire elkenődve, még csak 1 próbálkozáson vagytok túl! Még lehet, hogy nagyon hosszú út áll előttetek, ha már az elején elfogyott az erőd, mi lesz később? Fel a fejjel! Hinni kell abban, hogy az a baba aki majd benneteket választ már úton van és hamarosan megérkezik!
Sírd ki magad aztán szedd össze az összes energiádat és OPTIMISTÁN tessék a jövőbe nézni! Csak így fog sikerülni!
Minden jót
a 11 heteske lombikos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!