Lehetek terhes?

8 nap az már kicsit sok, még akkor is ha rendszertelen, úgyhogy holnap mindenképpen csináld meg a tesztet. Ha negatív, akkor legalább megnyugszik a lelked egy kicsit. Tudom, mert nekem is volt ilyen, hogy védekeztünk, késett, idegeskedtem stb.
Ha nagyon aggódsz, akkor menj el a nőgyógyászhoz, és akkor ő majd úgyis tud pontosabbat mondani.
De amúgy stressz meg ilyesmik is lehetnek, úgyhogy nem kell rögtön pánikolni, de én is nagyon babaparás voltam, úgyhogy meg tudlak érteni. :)

Hát tudod, 50% vagy igen vagy nem.. :)
Gondold végig inkább azt, volt e bármi "gyanús" esemény az elmúlt hónapban, mikor lehetett peteérésed, esetleg a kettő egy időpontba esett e, voltál e stresszes, beteg... Ezer oka lehet, én anno fogamzásgátló mellett toltam egy ilyet, bár pár nap után teszteltem, nem lett baj szerencsére, csak a hirtelen nagy stressz ütött ki ennyire. Na meg ha megtörtént a baj, azon most nem tudsz változtatni, próbálj meg aludni :)

Teszteltel, kedves Kérdező?
Ne foglalkozz a "jóindulatú kommentelőkkel...

Szuper. :) Amúgy ha továbbra is ilyen rendszertelen lesz, mindenképpen látogasd meg a nőgyógyászt szerintem.
#2 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!