Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe eshettem? 18 nap után...

Teherbe eshettem? 18 nap után érezhetők ezek a dolgok?

Figyelt kérdés

Június 26-án jött meg, enyhe vérzésem volt még július elsején,ami estére megszűnt.Este együttvoltunk a párommal, és valószínű,hogy egy kis előváladék belém került, de ez nem teljesen biztos.Mennyi az esély rá,hogy terhes vagyok?A menstruáció utolsó napján is megtermékenyülhetek?

Továbbá a hasam egy kicsit mintha fel lenne puffadva,feszes, de van rajta egy pici háj is, ami puha :)

Egyre többször érzem,hogy olyan,mintha evési kényszerem lenne.

És vizelési ingereim is vannak.az előző pár napban pedig érzékenyebb volt a mellbimbóm.

2010. júl. 18. 23:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igen,jól...ma görcsölt a hasam...egyik kedves barátnőm szerint azért,mert meg fog jönni.De lehet,hogy mégsem? Holnap reggel kiderül.Kazettás tesztet vettem.Ez mennyire megbízható?
2010. júl. 19. 22:26
 12/14 A kérdező kommentje:

Na, kedves kommentelők,megvan a várva várt eredmény.Gravi hcg kazettás teszttel végeztem el,ami állítólag nagyon megbízható :)

Az eredmény: a teszt értékelhető,de negatív.

(Tegnap délután volt egy ájulásom,este pedig hasgörcsöm.) Lehet,hogy az ember a melegtől is produkál ilyen tüneteket?? :)

2010. júl. 20. 05:40
 13/14 anonim ***** válasza:

hmmm,minden esetre nekem egyre gyanusabb vagy. Ájulás?? Tipikus kora terhességi tünet!

Menj el uh-ra,hátha ott látnak valamit.

2010. júl. 20. 13:28
 14/14 A kérdező kommentje:
Megvárom hónap végét,hogy megjön-e,de ha nem lesz semmi, akkor azthiszem tényleg elmegyek ultrahangra. Köszönöm neked az összes válaszodat,és azt,hogy segítesz nekem! :)
2010. júl. 20. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!