Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe eshettem? 18 nap után...

Teherbe eshettem? 18 nap után érezhetők ezek a dolgok?

Figyelt kérdés

Június 26-án jött meg, enyhe vérzésem volt még július elsején,ami estére megszűnt.Este együttvoltunk a párommal, és valószínű,hogy egy kis előváladék belém került, de ez nem teljesen biztos.Mennyi az esély rá,hogy terhes vagyok?A menstruáció utolsó napján is megtermékenyülhetek?

Továbbá a hasam egy kicsit mintha fel lenne puffadva,feszes, de van rajta egy pici háj is, ami puha :)

Egyre többször érzem,hogy olyan,mintha evési kényszerem lenne.

És vizelési ingereim is vannak.az előző pár napban pedig érzékenyebb volt a mellbimbóm.

2010. júl. 18. 23:02
1 2
 1/14 anonim válasza:

Még nyitva volt a méhszáj,ha benned ment volna el a párod, simán bekerülhetett volna a méhedbe pár kisfickó, de előváladékkal nem hiszem, hogy sok esély lenne erre. A testedben kb 2 napig maradnak életben a spermiumok, és hacsak nem 20napos a ciklusod, nem beszélhetünk terhességről. A peteérés ideje alatt is kb 20% esély van a megtermékenyülésre, szóval nem olyan könnyű ám teherbe esni. A tüneteket lehet , hogy csak a félelem miatt "képzeled be" magadnak, én is voltam már így.

Tesztet azért vehetsz.

Drukkolok, hogy az legyen, amit szeretnél. Puszi

2010. júl. 18. 23:09
 2/14 anonim válasza:
Előző vagyok: vegyél is tesztet, az megnyugtat. Tutira
2010. júl. 18. 23:10
 3/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ,nagyon kedves vagy! :)

Holnap veszek tesztet,amit másnap reggel el is végzek.Egy kicsit most megnyugtattál,és köszönöm a gyors választ!

sok puszi :)

2010. júl. 18. 23:11
 4/14 anonim válasza:
Szívesen :) (L)
2010. júl. 18. 23:12
 5/14 anonim ***** válasza:
Erre kíváncsi leszek :-)
2010. júl. 18. 23:22
 6/14 A kérdező kommentje:
Hát képzelheted,hogy még én mennyire. Borzalmas lesz az az öt perc,amíg a csíkokra várok majd...de amint lesz eredmény,megírom! :)
2010. júl. 18. 23:35
 7/14 adni26 válasza:

szia, nekem junius 27-en jott meg es julius 23-ra nem varom... lehet, hogy egy cipoben jarunk???:)

de jo lenne, en nagyon orulnek neki...

2010. júl. 19. 00:37
 8/14 anonim ***** válasza:
na mi a helyzet?
2010. júl. 19. 06:47
 9/14 A kérdező kommentje:
Még nem tudom,ma reggel fogom megvenni a terhességi tesztet,de mivel a reggeli vizelet mutatja ki a legjobban,ezért holnap reggel fogom megcsinálni.Jajj,már nagyon izgulok.
2010. júl. 19. 07:36
 10/14 anonim ***** válasza:
De nem tervezett baba? Jól értem?
2010. júl. 19. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!