Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
November 5-én este voltunk együtt a vőlegényemmel,9-én volt ovulációm.Szombaton kell megjönnie.Van rá esély?Illetve ha tesztelnék holnap reggeli vizeletből lenne értelme?
Köszönöm a válaszokat!
2019. nov. 21. 16:24
1/11 anonim 

válasza:

Ha terhes vagy és holnap tesztelsz,100%-ék hogy már kimutatja.Persze nem az xepil!
2/11 A kérdező kommentje:
Clearblue tesztet fogok venni csak nem szeretném elkapkodni.Köszönöm.
2019. nov. 21. 16:30
3/11 anonim 

válasza:

Elég jövőhéten tesztelni ha nem jön meg
4/11 anonim 

válasza:

Én is ugyanígy vagyok mint te kérdező, csak nekem ma kellett volna megjönnie, nem jött meg de negatív a tesztem. Mi a baj az X-epillel? Én azzal teszteltem...
Szerintem tesztelhetsz, de legjobb lenne megvárni a a szombatot
5/11 A kérdező kommentje:
4/4 En sok rosszat hallottam arról a tesztről.Az a baj, hogy holnap este utazunk el rokonokhoz és ott nem szeretnék tesztelgetni meg semmi,viszont megőrjítene a kíváncsiság ha mégsem jönne meg a mensim.Ezért gondoltam egy holnapi tesztre.
2019. nov. 21. 16:43
6/11 anonim 

válasza:

Az a baj az xepillel h.mikor már terhes voltam is negatív lett.
7/11 anonim 

válasza:

Én Facellet javasolok. Vagy predictor early. Ha jól számolom 13. Dpo lesz, elvileg ki fogja mutatni, ha terhes vagy, de biztos csak akkor lesz, ha késés után is pozitív.
8/11 anonim 

válasza:

Kevés esély van rá. Egyetlen aktus, az is 4 nappal az ovuláció előtt. Tesztelj holnap. A Clearblue is gyenge teszt amúgy (úgy értve, hogy mondjuk a Facelle lényegesen érzékenyebb).
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Veszek több fajta tesztet🙂
2019. nov. 21. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!