Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet terhes a barátnőm?

Lehet terhes a barátnőm?

Figyelt kérdés
23 éves fiú vagyok. Hétvégén szexeltunk barátnőmmel, védekezés minden nélkül. A szex előtt számtalanszor voltam vizelni, nem élveztem bele. Tegnap tegnap előtt barátnőm arra panaszkodott hogy napközben faradtabb és hangulatingadozasai vannak, illetve sokszor van rosszul. Előtte is volt sokszor rosszul reggel meg volt fáradt csak most mintha jobban lenne. Nagyon félek. Olyan hozzászolasokat nem akarok hogy: Ovszerben kellett volna, megérdemled, meg hogy fizetheted már előre a gyerektartast meg stb....

2019. nov. 20. 22:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Lehet terhes minimális eséllyel. De ha az is lett, a tünetei most még nem attól vannak. Ha meg terhesség miatt lennének a tünetei, akkor minimum másfél héttel korábban fogant, nem ebből. De okozhatja a tüneteket a menzesz közeledése, front, idegesség, kialvatlanság...
2019. nov. 21. 08:23
 12/19 A kérdező kommentje:
Barátnőm sokszor kialvatlan illetve stresszes kB minden nap
2019. nov. 21. 08:38
 13/19 anonim ***** válasza:
58%

Ja, hát ha nem akartok gyereket és nem is védekeztek, akkor fog is stresszelni...

Mi tart vissza, hogy csináljatok egy terhességi tesztet? Adjak rá 500 ft-ot?

Ha most negatív, de nem jön meg neki a következő, akkor újabb teszt.

Ha pozitív, akkor így jártatok.

2019. nov. 21. 09:23
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Oké hogy felelőtlenség stb, de miért kell ijesztgetni? Könyörgöm nem élvezett belé, mitől esett volna teherbe??
2019. nov. 21. 18:22
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
14-es: a spermiumtól a hüvelyében...
2019. nov. 22. 08:40
 16/19 anonim ***** válasza:
24%
Simán lehet terhes, de azért nem olyan könnyű összehozni egy babát, nem mindegy az sem hogy hanyadika ciklus napon volt. Egy pár nao van amikor rizikós a többi nap minimális esély van rá. De tünetek ilyen korán nem lehetnek. Még be sem ágyazódhatott szóval semmit nem érezhet.
2019. nov. 22. 22:38
 17/19 anonim ***** válasza:
48%
Utolsó vagyok, oké, hogy előváladék is létezik, de így hogy nem élveztél belé és ha nem is a rizikós napon történt akkor kb 1:100 hoz az esélye.
2019. nov. 22. 22:40
 18/19 anonim ***** válasza:
48%

Utolsóval értek egyet.

Mi a férjemmel esküvő után 2,5 evig megszakitassal vedekeztunk, soha nem lettem terhes az előváladektol, persze ez nem törvényszerű, hisze fentebb is volt egy példa. Amikor már gyereket szerettünk volna, a peteérés idejében voltunk együtt. Akkor össze is jött.

Előtte evekig meg nem. (Igaz a mi védekezésünknek ebben a formában csak annyi volt az oka, hogy nem akartunk még babát, de ugy voltunk vele ha megis jön nem baj. ) alapvetően más esetben ezt a védekezési formát abszolút nem ajánlom!

A stresszelés és az ideegeskedés elkerülése végett viszont valamit kellene választanotok (fog.gátló, óvszer...🤷🏻‍♀️)

Akkor nem lenne ilyen stressz egy óvatlan alkalomból.

A barátnőd viszont ennyi idő utan nem produkálhat tüneteket. Az valóban leghamarabb csak az elmarad menstruáció után 1-2 héttel jöhet.

Ha szerencsétek van s nem ovulacio ideje voltatok egyutt akkor valoban minimalis az esély barmire is.

De ha elmarad a verzes, azonnal csinakjatok tesztet. Ha negativ akkor 3-4 nap mulva is.

Többet most nem tehettek.

2019. nov. 25. 10:53
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehetnek tünetek... Nekem azonnal jelzett a szervezetem... Nem tudtam rágyújtani égett a gyomrom fáradékony lettem és kívánós!!! Kb tuszo repedés után 4-5 nappal... 10. Napon teszteltem halvány pozitívat... És simán lehet terhes ha nem védekeztek, van egy pár ismerősöm akinek így jött össze a baba
2019. nov. 25. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!