Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van esélyem terhességre?...

Van esélyem terhességre? Bővebben lent

Figyelt kérdés

November 8.án késő délután (pénteken) voltunk együtt a barátommal,az aktus alatt védekeztünk azonban az elején körübelül ha 30 másodpercet volt bent gumi nélkül.

A peteérésem most szerdán vagy csütörtökön lehetett.

Ha került is belém előváladék ami tartalmazott spermiumot lehetséges hogy eddig "megélt" bennem?

Előre is köszi a válaszokat!

2019. nov. 17. 12:17
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
ui.:a nyákom egészen vasárnapig alig volt és ragadós volt hétfőn kezdett el változni az állaga és már szerdán átlátszó és nagyon nyúlékony volt
2019. nov. 17. 12:19
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
😭😭😭
2019. nov. 17. 12:58
 3/17 A kérdező kommentje:
Ez a valasz mi akar lenni?
2019. nov. 17. 13:02
 4/17 A kérdező kommentje:
Nagyon rávagyok parázva az egészre, nagyon örülnék ha valami normális választ is kapnék! :)
2019. nov. 17. 13:20
 5/17 anonim ***** válasza:
68%

[link]

Tessék. Kb 1 másodpercig tartott beírni a keresőbe, hogy meddig életképesek a spermiumok. Osszál-szorozzál, aztán megkapod a választ. Amúgy meg ennyi ésszel inkább még ne szexelj.

2019. nov. 17. 13:46
 6/17 A kérdező kommentje:

Természetesen utána olvastam mindennek.

És ezek alapján kevés esélyem lenne de bennem van azaz érzes hogy mivan ha még is és ez nem hagy nyugodni ezért gondoltam hogy írok ide más véleményekért is.

2019. nov. 17. 14:02
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki mss aki ide ír olvasta valahol... többet senki nem tud. Szinte kizárt a terhesség, előváladékból jól időzítve is naaaagyon pici az esély.

Egy biztos, ha ennyire félsz egy esetleges terhességtől, ne szexelj gumi nélkül... megkíméled magad a fölös stressztől.

2019. nov. 17. 14:33
 8/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves utolsó! :)

Igen mindketten tudjuk hogy felelőtlen volt és máskor biztos nem lesz ilyen.

Csak ha minden igaz már le kellett volna mennie a peteérésemnek de még fájdogál alul a hasam néha egy oldalt és ez csak rátesz az aggódásra.

2019. nov. 17. 14:41
 9/17 anonim ***** válasza:
52%

Mi kb 3 évig a férjemmel megszakítással voltunk együtt, (abbahagytam a gyógyszert)

Nem lettem soha terhes. Idén elhatároztuk hogy babát szeretnénk, a 2. hónapban sikerült is...

2019. nov. 17. 16:43
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen neked is kedves utolsó! Ez azért megnyugtató még kb 2 hét múlva kéne megjönnie:) szóval addig reménykedek hogy nincs semmi baj.
2019. nov. 17. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!