Így jó az esélyem a terhességre?
Sziasztok.
Biztos unjátok az efféle kérdéseket...
26 éves vagyok, egy éve próbálkozunk férjemmel. Nagyon vágyunk egy babára... A ciklusom elég furi: 30-35 naponta jon meg. Van egy mobilos applikáció, azon látom, cirka, hogyan jön meg, illetve, kb mikor van peteérésem. Szerintem viszonylag pontos, mert feszülnek a melleim, alhasi fájdalmat tapasztalok a "termékeny időszakban". Pont ilyenben vagyok épp, és 2 naponta szeretkezünk, hogy a kis fickók is teljesítőképesek legyenek. Ez egy jó módszer?
Már félek szinte, hogy meg fog jönni (nagyon rosszul vagyok tőle).
Van saját házunk már (pont a kicsi miatt vettünk, hogy fix egzisztenciába születhessen), dolgozunk mind a ketten és a család is támogat bennünket, ha kell. Szívesen vigyáznak rá, segítenek, mert már ők is nagyon várják. Amugy 8 éve vagyunk együtt, ebből 4 éve vagyunk házasok.
Ha van tippetek, szívesen meghallgatom!
Köszönöm szépen!
Legyen szép napotok!
Amíg görcsölsz rajta, nemigazán fog sikerülni.
Én is 8 hónapig rágódtam.. Majd mikor elengedtem a témát, sikerült.
Ha feszülsz, nemsikerül.
Viszont szedj sima folsavat. Nekem segített
Olyan nehéz nem rágódni rajta... De igazad van. Folsavat meg nézek a patikában, köszönöm!
Az a neve, jogy "Naptáram". Rózsaszín könyvecske a jele egy virággal rajta. :)
Nagyon szepen koszonom!
Eddig nem probaltuk igy "direkt", szoval taptar segitsegevel. Szoritsatok.
A valaszokat meg nagyon koszonom!
Utolso, nektek is sok sok sikert kivanok, ha meg nem jott ossze!
( Csak az szomorit el, hogy olyan sokaknak nem kene es osszejon... Nap mint nap latom, hogy nem foglalkoznak a gyerekkel, shoppingolnak, este fel10kor meg tolna be a babakocsit az uzletbe es kiakad, ha hazakuldom, mert zarok... Elkalandoztam...)
Ui.: Bocsanat az ekezetek hianyaert, telefonon nincs..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!