Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez pozitív?!

Girl89 kérdése:

Szerintetek ez pozitív?!

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Úgy reménykedem benne :)

2019. nov. 16. 20:26
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
40%

Menjél, beszélgess el az orvossal. Más úgyse fog történni.

Más is várt éveket a gyerekre, mégse vesztette el közben az összes agysejtjét, mint te.

2019. nov. 19. 00:16
 32/33 anonim ***** válasza:
36%
Előző kérdésben leírtad,nehogy június óta próbálkoztok, most meg az a magyarázatod hogy mennyit vártál? Hát ez fél év sincs, tök átlag. De mindegy reméljük most hogy augusztusban a belinkelt kérdésben kiosztottál mindenkit, hogy neked bizony terhes tüneted van, majd segíthettünk értelmezni egy egyszerű tesztet, már az orvosodat fogod zaklatni a gyerekes dolgaiddal. Hátha ő kedvesebb, mint mi. És félre értés ne essék én szívesen segítek ha valakinek komoly kérdése van de ez a kérdező kritikán aluli stílusban ír mindig és mindenki mindig a hülye csak ő nem, erre nehéz normálisan reagálni
2019. nov. 19. 08:19
 33/33 anonim ***** válasza:
32%

Kedves kérdező. Sajnos igaza van a többieknek és ezzel neked nem ártani, vagy kritizálni akarnak, csupán egy mindenki által ismert tény alapján mondják, hogy butaság ilyen hamar dokihoz menni. Mi bizony 7 évet vártunk a csodánkra, de az alatt a 7 év alatt eleget olvastam róla, hogy tudjam, nem kell a dokihoz rohanni. Teljesen letaglózó tud az lenni, ha korán megy az ember és csak annyit lát a doki, hogy van valami, talán van petezsák.. aztán jöhet a stresszelés, lesz e belőle élő terhesség, jön a kérdés, jaj elég ekkora méret ilyenkor? Konkrétan magaddal tolsz ki, ha korán mész. Én pont ezért kivártam 6-7. hét között mentem, mert akkor elsőre megtudom, hogy van e terhesség ami élő vagy sem. Rosszabb, ha még egy hetet várni kell, hogy jaj mi lesz. Elsőre jobb vidáman távozni a nődokitól. Ráadásul fölös pénzkidobás is ilyen korán menni. (nyilván, ha magánhoz készül az ember). Az is tény, hogy jogod van hetente is menni, ha te úgy látod jónak, de ha most mész dokihoz, ugyan úgy leülsz majd ide és rettegve teszed majd fel a kérdést, hogy ennyi idős terhesen ez elég méret e. Semmi értelme. Felnőtt nőként, azért érdemes tisztában lenni a dolgokkal, mert így az egész terhesség alatt nem, hogy élvezni fogod a dolgot, hanem minden alkalommal rettegsz majd, hogy ne legyen gond, hogy minden oké e.

Türelem türelem, optimistának kell lenni. Gondolt át, hogy nem e mész inkább egy héttel később. Ilyenkor szó szerint egy nap is sokat számít. És nem az nem megnyugvás, hogy TALÁN terhesség a doki szerint. Az a megnyugvás, ha hallod a szívcső pulzálást.

Jó egészséget!

2019. nov. 19. 09:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!