Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez pozitív?!

Girl89 kérdése:

Szerintetek ez pozitív?!

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Úgy reménykedem benne :)

2019. nov. 16. 20:26
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Ezt tényleg felesleges volt negatívba rakni, mert ez egy egyértelműen szépen látszó halvány pozitív, keresni sem kell. Legyél ennél magabiztosabb, mert ez szép teszt :) Két nap múlva ismételj, hogy magad is elhidd :D

Boldog babavárást és jó egészséget!

2019. nov. 16. 21:51
 12/33 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm , kedves vagy :)
2019. nov. 16. 21:53
 13/33 anonim ***** válasza:
74%
Pozitív 😁
2019. nov. 16. 22:15
 14/33 anonim ***** válasza:
79%
Pozitív :)
2019. nov. 17. 09:13
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ennél sokkal halványabb volt és vagy 10 nap után lett nagyon erős.Ez egész jól látszik.

31hkm.

2019. nov. 17. 09:48
 16/33 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat ! Igazából mára nem várom.. eddig még semmi :) holnap reggel tesztelek újra :) remélem reggelre már egy kicsit erősebben fogja mutatni :)
2019. nov. 17. 10:07
 17/33 anonim ***** válasza:
27%
Én nem akarok kötekedni, de most már tényleg az van, hogy a pozitív tesztet sem tudják az emberek értelmezni? Mármint mi nem biztos ezen a teszten? Egyértelműen látszik a 2. csík. Amikor nekem ilyen lett a tesztem, pontosan tudtam, hogy mit jelent, terhességet. Nem raktam negatívba és töltöttem fel elemzésre a gyakorira. Akinek egyértelműen negatív a tesztje, az csíkot hallucinál rá, akinek meg egyértelműen pozitív, az mindenáron megerősítést akar, hogy biztos pozitív e. Én ezt komolyan nem értem. Amikor nekem lett pozitív a tesztem(hozzáteszem rengeteget vártunk a pozitív tesztre) én annyira boldog voltam, eszembe nem jutott volna a gyakorikérdésekre vagy bármilyen fórumra azonnal feltölteni a tesztemet elemeztetni. Ez az egész tesztet feltöltögetős dolog valahol rettentően szomorú. És nem az irigység beszél belőlem, gratulálok a terhességhez, szimplán csak nem értem ezt az egészet.
2019. nov. 17. 10:56
 18/33 anonim ***** válasza:
55%
Pedig nem bonyolult. Barátai nincsenek, a férjének meg az agyára ment a babaakatással. Így itt keres társaságot, gratuláltat magának, ha pozitív és vigasztaltatja magát, ha negatív.
2019. nov. 17. 11:19
 19/33 A kérdező kommentje:

Egyedül csak azt nem értem hogy mi jó ebben hogy idejöttök es csesztetitek a másikat?!

Ezek szerint nektek sincsenek barátaitok meg a férjetek pont leszarja a fejeteket mert ha nem így lenne nem ezzel töltenétek az időtöket hogy gyakorin baszogatjátok a másikat :)

2019. nov. 17. 11:23
 20/33 anonim ***** válasza:
13%
Kedves kérdező. Hát pont erről beszélek. Amikor nekem pozi tesztem lett, akkor a férjemmel és a barátaimmal együtt örültünk. :) Ezért ez így nem igazán pontos megjegyzés a részedről...Én meg azt nem értem, hogy mi a jó abban, hogy a tesztedet felpakolod ide, ami egyértelmű eredményt mutat. Sajnálom, hogy neked csak ennyi jutott. :( Én azért járok fel ide, mert ha van rá időm és tudok, akkor szívesen adok tanácsot másoknak. De az ilyen jellegű kérdéseknek az ég világon semmi értelme. Boldog babavárást.
2019. nov. 17. 11:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!