Girl89 kérdése:
Szerintetek ez pozitív?!
2019. nov. 16. 20:26
11/33 anonim válasza:
Ezt tényleg felesleges volt negatívba rakni, mert ez egy egyértelműen szépen látszó halvány pozitív, keresni sem kell. Legyél ennél magabiztosabb, mert ez szép teszt :) Két nap múlva ismételj, hogy magad is elhidd :D
Boldog babavárást és jó egészséget!
12/33 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm , kedves vagy :)
2019. nov. 16. 21:53
15/33 anonim válasza:
Nekem ennél sokkal halványabb volt és vagy 10 nap után lett nagyon erős.Ez egész jól látszik.
31hkm.
16/33 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat ! Igazából mára nem várom.. eddig még semmi :) holnap reggel tesztelek újra :) remélem reggelre már egy kicsit erősebben fogja mutatni :)
2019. nov. 17. 10:07
17/33 anonim válasza:
Én nem akarok kötekedni, de most már tényleg az van, hogy a pozitív tesztet sem tudják az emberek értelmezni? Mármint mi nem biztos ezen a teszten? Egyértelműen látszik a 2. csík. Amikor nekem ilyen lett a tesztem, pontosan tudtam, hogy mit jelent, terhességet. Nem raktam negatívba és töltöttem fel elemzésre a gyakorira. Akinek egyértelműen negatív a tesztje, az csíkot hallucinál rá, akinek meg egyértelműen pozitív, az mindenáron megerősítést akar, hogy biztos pozitív e. Én ezt komolyan nem értem. Amikor nekem lett pozitív a tesztem(hozzáteszem rengeteget vártunk a pozitív tesztre) én annyira boldog voltam, eszembe nem jutott volna a gyakorikérdésekre vagy bármilyen fórumra azonnal feltölteni a tesztemet elemeztetni. Ez az egész tesztet feltöltögetős dolog valahol rettentően szomorú. És nem az irigység beszél belőlem, gratulálok a terhességhez, szimplán csak nem értem ezt az egészet.
18/33 anonim válasza:
Pedig nem bonyolult. Barátai nincsenek, a férjének meg az agyára ment a babaakatással. Így itt keres társaságot, gratuláltat magának, ha pozitív és vigasztaltatja magát, ha negatív.
19/33 A kérdező kommentje:
Egyedül csak azt nem értem hogy mi jó ebben hogy idejöttök es csesztetitek a másikat?!
Ezek szerint nektek sincsenek barátaitok meg a férjetek pont leszarja a fejeteket mert ha nem így lenne nem ezzel töltenétek az időtöket hogy gyakorin baszogatjátok a másikat :)
2019. nov. 17. 11:23
20/33 anonim válasza:
Kedves kérdező. Hát pont erről beszélek. Amikor nekem pozi tesztem lett, akkor a férjemmel és a barátaimmal együtt örültünk. :) Ezért ez így nem igazán pontos megjegyzés a részedről...Én meg azt nem értem, hogy mi a jó abban, hogy a tesztedet felpakolod ide, ami egyértelmű eredményt mutat. Sajnálom, hogy neked csak ennyi jutott. :( Én azért járok fel ide, mert ha van rá időm és tudok, akkor szívesen adok tanácsot másoknak. De az ilyen jellegű kérdéseknek az ég világon semmi értelme. Boldog babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!