3hetes 3napos vagyok többi lent engem nagyon aggaszt?!

A menzesz kimaradása után minimum két héttel.
És valóban az utolsó menzeszedtől kell számolni a heteket nem a peteéréstől.

3 hetes terhesség nincs....ha nem jött meg akkor minimum már 4 hetes vagy. Attol függ,mennyit késik. Ha már 1 hete késik,akkor vagy 5 hetes...
Orvoshoz a vérzés elmaradása után 2 héttel célszerű menni, akkor már kell lennie szívhangnak is.

Tök mindegy ki mikor tesztel pozit. Utolsó mensi első napjától kell számolni. Utána 6-7 hetesen korrigálnak embrió méret alapján és végül 12 hetes uh-on pontosítanak, onnantól fontos látni milyen ütemben fejlődik és az alapján írják ki a várható szülés napját, ezzel is biztosabb, hogy pl ne legyen túl sokáig bent egy baba sem vagy ne jöjjön ki hamarabb.
Szóval utolsó mensi első napjával számolj, 6-7 hetesen lehet menni dokihoz. A mindjárt megjön érzés 12 hétig nálam megvolt, de ez fokozatosan ritkult, majd alkalmanként éreztem hasonlót, de átlagosan az első trimeszter alatt megszűnik ez az érzés.
Jó egészséget :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!