Mennyi az esély a terhességre az alábbi esetben?
Szétszakadt a gumi egy kozosulés alkalmával, viszont észrevettuk hálistennek, és nem élveztem a barátnombe.
a gumi szitne teljesen szétszakadt.
hallottam a 72 órás tabirol, viszont azt ki kell iratni és még 15 éven aluliak vagyunk. Kb. mennyi az esély a terhességre! kérlek surgosen válaszoljatok! nagyonm surgos
elore is koszonom!
hát huyg volt h a kozosules napjara jott volna ki a menzesze.. viszont ha most megjonne a menzesze monjduk a kozosules utan egy nappal... akkor kovetkezo menzeszbe már ez nem számit bele?
amugy koszonom a válaszokat, most tényleg szukség van a biztatásra..:)
Nem az előváladékban van a legtöbb ondó, hanem abban is van valamennyi. Persze a terhességhez egy is elég...
Biztos, hogy 15 év alatt nem írnak fel tabit? Nekem ez fura lenne. Nincs egy idősebb barát, testvér, aki tudna segíteni a felíratásban? egyébként én egyszer szedtem be egy ilyen tablettát úgy, hogy odamentem a gyógyszertárba és kikönyörögtem. Reci nélkül kiadták.
Menses előtt egy nappal? Akkor a terhességre szinte nincs is esély. A következőbe nem számít bele, mert mensi alatt leválik az egész nyálkahártya és kilökődik. tehát még ideje sincs beágyazódni.
Nyugi!
háát, viszont o multkor kérdezd a nogyogyaszt es azt mondta hogy átmehet a másik mensesbe... de remélem neked lesz igazad..:)
koszonom a válaszokat, mindegyik most jol jon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!