Menstruáció előtt teszt?

Én teszteltem 29. ciklusnapon, ha úgy vesszük nekem ez már nemvárt környéke, mert 28-29-30 nap között szokott megjönni. Azért teszteltem, mert tudni akartam, hogy hétvégén ihatok-e alkoholt (van aki szerint nem árt, de én nem akartam a babám ezzel indítani). A Rossmann Facelle teszt halvány pozitív lett :) Jelenleg 13 hetes kismama vagyok :)
Volt korábban vetélésem, de erre nem lehet alapozni, hogy mi van ha pozitív teszt után mégis megjön. Sajnos benne van a pakliban, ám szerintem fontos, hogy az ember lánya tudja,hogy terhes, és odafigyeljen magára (fehérjedús étkezés, kevesebb cukor, szénhidrát, no alkohol, no cigi, diszkóba sem fogok elmenni tekergetni a csípőm, stb).
Szóval van, akinek már menzesz előtt pozitív a teszt, de van, akinek csak mensi kimaradásakor. Ne vegyél drága tesztet, a Facelle teszt 10-es, azaz érzékeny, és csak 300 Ft.

Én mindig teszteltem előtte. Sosem ért csalódás.
Felnőtt ember vagyok, tudom h előfordul kémiai terhesseg, volt is egy mielőtt megfogant a kisfiam. Szomorú voltam ugyan, de tudtam h okkal nem maradt meg és inkább kémiai legyen mint vetélés, vagy ilyesmi.
Mindneki más és mást tud elviselni, ezért senkit sem szabad lehurrogni, bántani, hülyének nézni. Itt sokan csinálják ezt.
Kérdező, ha letudod viselni a negatív tesztet vagy h pozitív, de aztán mégis megjon, akkor tesztelj nyugodtan. Csak ne X epillel, az nem fogja kimutatni.

Igazából nem meggyőzni szerettelek volna, hanem a többieknek leirni, hogy felnőtt emberek vagyunk és mindenki más, másképp dolgoz fel mindent.
Majd írj mi lett! Drukkolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!