Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem vàrja vasàrnap és...

Ki nem vàrja vasàrnap és környékère?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Vasàrnapra nem várom. Valaki van ugyan így? 6 hónap ja probàlkozunk.
2019. nov. 14. 05:02
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/125 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Voltam már dokinàl. még csak üres petezsàk volt ( a terhessègi hétnek minden szempontból megfelelő.)

Voltam a vèdő nèninel. Kedden megYek megint a de bàcsihoz. Akkor kapok meg a beutalokat és megint meg nèzzük a kis csodànkat.

Ti hogy vagytok??

2020. jan. 22. 20:38
 102/125 anonim ***** válasza:

Nekem megint 22 napra jött meg. Amióta próbálkozunk teljesen megzavarodott a ciklusom. Tapasztalt valaki ilyet? :D

F voltam.

2020. jan. 28. 13:59
 103/125 anonim ***** válasza:

Sziasztok! V vagyok.

Ma voltam dokinál, mert több mint egy éve nem jön össze. Mindent rendben talált, van egy 15 mm-es tüsző a jobb petefészkemben (12. napon vagyok). Reménykedek és várok (ja meg sz*elunk :D) ha megjön, jöhet a 3. és 21. napi labor. Viszont meglepődtem kicsit, mert egyből meddőségibe akart küldeni átjárhatóságira. Kicsit megijedtem, viszont ha ebben a hónapban sem jön össze akkor lépünk. Ez így rendben van szerintetek, nektek is egyből ezt javasolta az orvos? Légyszi írjon aki hasonló cipőben jár :)

2020. jan. 29. 18:14
 104/125 anonim ***** válasza:

Szia V, JD vagyok. Nekem volt hormon labor (progi, ösztradiol - 21. napon) első körben ezt a nőgyógyász javasolta. Abból kisült, hogy vagy progihiányom van, vagy akkor épp nem volt peteérésem. Javasolta, hogy kövi hónapban szedjek clostyt, de nem mertem kontroll nélkül belevágni stimulálásba, pont kapóra jött, hogy a férjemnek rossz eredménye lett. Közben ő volt andrológusnál, mondták, hogy sajnos ez van, javasoltak egy pár vizsgálatot még neki, három hónap múlva hívta vissza a doki kontrollra, meg hogy az eredményeket megbeszéljük. Ahogy kijöttünk az ő orvosától, hívtuk a Debreceni ARC-ot, kértünk időpontot első konzultációra. A telefonban mondtak pár alap vizsgálatot, ami általánosan kell bármilyen reprodukciós eljáráshoz (HIV, LUES, hepatitisz B és C mindkettőtöknek, spermiogram a férjemnek, nekem teljes vérkép, vizelet, citologia, EKG). Konzultácira már ezeket vittük, átnézte a doki a leleteket, javasolt még egy pár vizsgálatot (nekem AMH, APC ráta, spermium elleni antitest, férjemnek teljes hormonpanel, genetikai nem meghatározás, HBA kötődés). A férjem esetében ezek majdnem koppra ugyanazok voltak, mint amit az andrológusa javasolt, úgyhogy ezeket elintéztük most januárban. Közben eljött a férjem kontrolljának az ideje, voltunk ott is, a doki szerint pajzsmirigy alulműködése van, plusz uh alapján herevisszér. Most épp azt javasolta, hogy ne csináljunk semmit, várjuk ki a lombikot, aztán keressen fel egy jó endokrinológust, aki elkezdi kikezelni a pajzsmirigy alulműködését (lombik előtt nem javasolta, hogy nyúlunk bele a rendszerbe, mert nagyon kevés katona van, és nem tudja, hogy merre fog mozdulni a szám elsőre).

Most ott tartunk, hogy holnap megyünk egy 20. napi vérvételre és uh vizsgálatra (Debrecenbe), utána konzultációra az ottani dokihoz, elvileg átbeszéljük a stimulációt, felírja a gyógyszereket, és a következő mensivel GO, indul az első lombikunk.

Ha kérdésed van, nyugodtan írj, akár privit is, szívesen válaszolok!

2020. jan. 29. 20:49
 105/125 anonim ***** válasza:
Ja, bocsi, teljesen félre értettem, hogy mi a kérdés. Szóval nem, nekem még nem volt átjárhatósági, és szerintem nem csak meddőségiben végzik... Elvileg az csak a további lépés azok után, amiket leírtam, mert nem egy kellemes vizsgálat, úgy hallottam. Először mindenképp érdemes szétnézni a férjed oldalán is, mert igazából neki csak egy mintát kell adni. Szokták javasolni, hogy előbb a kevésbé fájdalmas, és intrúzív vizsgálatokat csinálják meg. Legalábbis nekem a nődokim ezt mondta, a meddőségiben is ezt mondta a dokink.
2020. jan. 29. 20:54
 106/125 anonim ***** válasza:
Plusz azért sem érdemes elsőre azt csinálni, mert ha esetleg a férjednél baj van, akkor lehet, hogy feleslegesen csináltattad meg, mert ha mondjunk lombik lesz, akkor nem számít, leszívásnál úgyis elintézik.
2020. jan. 29. 20:57
 107/125 anonim ***** válasza:
100%
Első körben azt mondtam a dokinak hogy várnék vele, de azt mondta jó lenne mert hiába lesznek jók a hormonok akkor is fennáll a probléma és nem fog kiderülni míg meg nem csináljuk. Mindenesetre elküldöm az embört is nézesse meg a katonákat hátha vele van a baj. Köszi a segítséget :) V
2020. jan. 30. 10:53
 108/125 anonim ***** válasza:
Ja azt elfelejtettem írni, hogy nemrég volt a férjem uh-n és azon rendben volt minden. Már csak a spermavizsgálat kéne. Láttam erre való tesztet drogériában is (dm), szerintetek az is jó kiindulópontnak? Mert akkor vennék egyet.
2020. jan. 30. 10:58
 109/125 anonim ***** válasza:
Mi magánban csináltattunk eddig és még aznap vagy másnap reggel meg is kaptuk az eredményt. Ha gondolod, próbálkozhattok vele, de az nem olyan pontos, mint amit mikroszkóppal csinálnak. JD
2020. jan. 30. 20:13
 110/125 anonim ***** válasza:

Sziasztok! V vagyok :)

Elszántuk magunkat, bejelentkeztünk a Meddőségibe. Erre ma reggel ezt a tesztet csináltam: [link]

Szinte hihetetlen, egy évig egy pozitív tesztet sem produkáltam még kémiai terhességem sem volt. Remélem nem most lesz az első :)

2020. febr. 13. 08:53
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!