Miért nem sikerül teherbeesnem?
Fél éve próbálkozunk,mindig jókor vagyunk együtt,3 hónapig ovulációs tesztet is használtam.
Mindig is pontos 28napos ciklusaim voltak. Próbálkozás idején 30-31napos lett.
Bármi lehet. De fél év nem olyan sok. Nekünk egy év után jött össze.
Kitartást és sok szerencsét!
A 10-14 nap önmegtartóztatásnak nem sok értelme van. Kétnaponta pont jó együtt lenni. De persze ne lövöldözzön a kettő között a levegőbe.
A párod amúgy elmehet andrológiára, az egyszerűbb, gyorsabb, mint a női vizsgálatsorozat
Mi is átlag 2 naponta szexeltünk. Mikor már nem foglalkoztam az egésszel akkor össze vissza mikor jól esett, már a naptárat se figyeltem mikor lesz peteéresem, ovum. Akkor történt meg.
Hülyeseg az önmegtartóztatás. Semmi értelmes.
nekünk azt javasolta a nőgyógyász, hogy 5 naponta legyünk együtt , de bevallom, hogy ebben a hónapban a ciklus közepén minden nap együtt voltunk , mivel ez már az 5. próbálkozási hónap és mi pont hogy eddig voltunk úgy, hogy amikor jól esett.
Gondoltam most mindent beleadunk..:D
hát meglátjuk..
amúgy mi mindketten szedünk vitaminokat is. (én femibion 0, párom folandrol) .
mivel párom alkalmanként dohányzik, ezért úgy gondoltam talán neki is szüksége lehet egy kis vitaminra..:)
nem mondom , jó drágák..de hát a cél érdekében mindent.
No meg legalább egészségesebbek leszünk..:D utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!