Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valamilyen ilyesmi módszer?

Van valamilyen ilyesmi módszer?

Figyelt kérdés
Kérlek ne nézzetek hülyének és ne ítéljetek el. Szeretnék babát de nem tudnám megszülni. Nagyon rosszul kezelem az ilyen "vészhelyzeteket". Elájulok és rettegek sokkot kapok stb tényleg nem vagyok ezekben jó. Azon gondolkodtam hogy hátha mégis van valamilyen lehetőség arra hogy anélkül hogy magamat és a picit is veszélyeztetném mégis legyen gyerekem. Például ilyesmi hogy lombikprogram beültetés nélkül. Tehát a baba nem bennem fejlődik ki hanem egy lombikban vagy nem is tudom. A párommal béranyát semmiképpen sem szeretnénk. Inkább "mesterségesebb" megoldások érdekelnének. Rosszindulatú megjegyzések nem érdekelnek. Nem azt mondtam hogy 100% hogy nem szülök és tudom hogy nem ez lenne a legjobb hiszen így nem alakulna ki a kellő kapcsolat/kötődés de akkor is érdekelnének lehetőségek. Megértéseteket köszönöm!
2010. júl. 18. 11:05
 1/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy pszihésen félsz a szüléstől?

Lombikprogramot beültetés nélkül nem lehet csinálni, ilyen nincs. A baba lombikban nem tud kifejlődni, mint ahogy írtad, csak az anyaméhben.

Szerintem, ha ennyire félsz a szüléstől, akkor keress fel egy szakembert, biztosan tudnak segíteni neked.

2010. júl. 18. 13:53
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem amit írtál az már inkább klónozás lenne.

Fogadjatok örökbe inkább.

2010. júl. 18. 13:54
 3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. háát itt nem csak a szülésről van szó.. valahányszor műtétem volt, vagy valamelyik szerettemmel történ valamilyen "véres" helyzet/eset és tanuja voltam egyből elvesztettem az eszméletemet. sajnálom hogy nincs semmilyen lehetőség.. akkor nem maradt más csak a remény hátha kicsit megerősödöm és jobban fogom kezelni az ilyen helyzeteket. mégegyszer köszönöm!
2010. júl. 18. 14:03
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem az ember úgy van beprogramozva, ha már (leendő) anya, egészen megváltozik. Nem tudhatod, hogy el fogsz ájulni. 9 hónapig folyamatosan nem tudsz elájulni. Ha benned van a baba, olyan életösztön lesz benned, és annyira meg akarod majd védeni, hogy ez fog előfordulni, mert tudod, hogy vele teszel rosszat. SZóval hiába próbálod meg elképzelni hogy reagálsz amikor ebben a más állapotban leszel, úgysem tudod elképzelni.

Szerintem fölöslegesen gondolsz rosszat.

Nem lehet, hogy nagyon fiatal vagy a babához?

2010. júl. 18. 14:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Pszihoterápiára van szükséged, barátnőmnek az segített!!
2010. júl. 18. 14:49
 6/9 A kérdező kommentje:
igazából most nem is a terhességre gondolok. hanem inkább ha valami baj történik közben. pl elkezdek vérezni mikor nem kéne vagy hirtelen leszek rosszul. meg kifejezetten a szülésre. nem úgy értettem én se hogy állandóan elájulok:) annyira nem vagyok fiatal de az igaz hogy nem holnap szeretnénk gyereket a párommal. ez most még csak a tervezgetés időszaka. és az is igaz hogy vannak problémáim jártam is orvosnál de akkor nem ebben a témában volt rá szükségem. lehet jó ötlet lenne megint elmenni. köszönöm a válaszokat.
2010. júl. 18. 14:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor meg no para, hagyd hogy megérjen benned a dolog. Fiatalabb koromban én is féltem a szüléstől, és ezektől a dolgoktól, de mostanra elmúlt, most azonnal szeretnék már állapotos lenni.:)
2010. júl. 18. 16:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Ismerősöm mindentől elájult. Ha csak egy picike vér is folyt, máris paff a földön feküdt...Az összes vérvételen elájult, nagyon kész volt.

De szült, kibírta, mert akkor már mindent másképp látott, megerősödött, és a szülés óta még egyszer sem ájult el!

Amúgy igen, vannak szakemberek, akik tudnak neked segíteni, mert ez biztos is hogy pszichésen működik így nálad. Szerintem kezelhető probléma!

2010. júl. 18. 17:34
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen!:)
2010. júl. 18. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!