Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki császározva szül, szülés...

Aki császározva szül, szülés utan tényleg kevesebbet kívánja a szexet? Ha igen miért? Szégyenlik magukat a saját párjuk előtt vagy más miatt?

Figyelt kérdés
2019. nov. 9. 11:49
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
Nyílt hasi műtét után valahogy nem akar az ember szexszelni, csak túlél. De felépülés után ugyanolyan a szex.
2019. nov. 9. 11:50
 2/9 anonim ***** válasza:
57%

Ha 6 hetes kontroll után már szexeltünk. Ehhez azonban nagyban hozzájárult a férjem hozzá állása. Én undorodtam a hegtől. Rá sem bírtam nézni. De ő.... kezelte, megpuszilta. Végig mondogatta, hogy ne butáskodjak ő ettől csak jobban szeret engem.

Szerintem ha ő ezt nem tette volna meg, nekem se lett volna kedvem hozzá. Így is zavarba voltam kicsit az első 1-2 alkalommal.

2019. nov. 9. 12:11
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
Furcsa, mert jó pár hét telt el úgy, hogy meg se mertem nézni, hogy milyen. De a szexuális életünket nem befolyásolta szerencsére. Azóta én megbarátkoztam vele, pedig nem szép a hegem. Viszont ezt konkrétan csak én és a férjem látja, úgy gondolom ezt a kis elváltozást nem nehéz elfogadni.
2019. nov. 9. 12:24
 4/9 anonim ***** válasza:
73%
Nem változott semmi, pici a heg, és szinte nem is látszik.
2019. nov. 9. 12:33
 5/9 anonim ***** válasza:
71%
Mi a falat kapartuk a 6 hetek alatt. Én is. A hegemet meg se mertem nézni sokáig, a férjem cserélte a kötést is, de a szeretkezéssel nem volt sosem problémánk. 😊
2019. nov. 9. 13:23
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Lány vagyok amúgy, és nem szültem még sehogysem (sajnos), csak érdekelt, mert egy fiú barátom mondta hogy náluk most ez a helyzet, és már több mint fél éve volt a császározás, és azóta csak heti 1x van köztük valami.
2019. nov. 9. 14:59
 7/9 anonim ***** válasza:
87%
Nekem azóta zéró a libidóm, hogy terhes lettem, most 10 hónapos a baba. Ez a hormonoktól van, semmi köze a császárhoz, 5 nappal a műtét után már jóformán fullon toltam a házimunkát, egy het múlva már semmi panaszt nem okozott. A heg semennyire nem zavar.
2019. nov. 9. 15:41
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem a császár miatt, hanem a szüléssel járó hormonális változás miatt csökkenhet (nem mindenkinél) a libidó, pláne, ha az anya szoptat - és még inkább, ha keveset alszik, vagy egyszerűen nem érzi a párjától a támogatást. Olvass utána, sokan panaszkodtak már itt erre.
2019. nov. 9. 17:27
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi alig bírtuk kivarni a 6 hetet.

Igen, én is kívántam.

Mit kéne szégyellni?

2019. nov. 9. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!