Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye nem lesz baja a picinek...

Ugye nem lesz baja a picinek amiért dohányoztam amíg nem tudtam meg?

Figyelt kérdés
Most tudtuk meg , hogy babánk lesz , most vagyok majdnem a 6. héten. Eddig dohányoztam kb. 7-8 szálat szívtam el egy nap , természetesen terhesség alatt eszembe se jut rágyújtani, de nem lesz ugye baja , hogy a 6. hétig dohányoztam?
2019. nov. 8. 19:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Nem, ilyenkor még nem vagytok "összekapcsolva"
2019. nov. 8. 19:49
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
Semmi baja nem lesz ne aggódj
2019. nov. 8. 19:56
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm első két válaszolónak , a harmadiknak pedig remélem mostmár szebb az estéje, hogy egy ilyen felesleges kommentben kidühöngte magát ;)
2019. nov. 8. 20:15
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
Nem lesz semmi baj, ne stresszelj ezen (sem), mert az viszont nem jó. :) Jó egészséget nektek és boldog babavárást!
2019. nov. 8. 20:26
 5/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönjük!! :))
2019. nov. 8. 20:44
 6/12 Nusy83 ***** válasza:
78%

Szia tényleg nincs jelentősége ilyenkor még. Én dettó így jártam mivel 5évig nem jött össze feladttam mivel nem mertem beválalni a 35utáni szülést. Áprilisban töltöttem Májusban meg pozitívat teszteltem 😊. Jó banavárást! 9hós kislány anyukája ❤️

Ui.:Helyesírásért Bocsi

2019. nov. 8. 20:50
 7/12 anonim ***** válasza:
82%
Semmi baj se lesz, de akkor most már figyelj. Kitartást kívánok hogy sikerüljön hogy le tedd, és nagyon boldog babavárást, a legszebb időszak. :) Szép estét!
2019. nov. 8. 20:54
 8/12 Nusy83 ***** válasza:
72%

*baba

😅

2019. nov. 8. 20:59
 9/12 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok , nagyon köszönöm a jókívánságokat! :) Remélem gond nélkül menni fog :))
2019. nov. 8. 21:06
 10/12 anonim ***** válasza:
25%
Én voltam a 3. válaszoló, amíg ki nem törölték, amit írtam. Nem dühöngött senki, csak feltettem egy egyszerű kérdést, hogy miért nem tudtál szimplán utána olvasni vagy megkérdezni az orvost? Elég nehéz lesz majd, ha minden alkalommal amikor kétséged támad, majd jössz a gyakorira és várod a megnyugtatást. ;)
2019. nov. 8. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!