Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen esélyei lehetnek a...

Milyen esélyei lehetnek a babának, ha a beágyazódás vége felé vagy utána esetleg lázas, vírusos betegséget kapok el?

Figyelt kérdés
Másfél hónapja szedem a Hipp Natalt,pár napja iszom a palástfű teát- ezek mennyire segítik a babát egy esetleges betegség esetén?
2008. nov. 17. 17:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Én magzatvédő vitamint szedtem, még mielőtt sikerült a baba és utána is. Van már két gyermekünk, akiktől elkaptam egy vírusos betegséget. Ők két-három nap alatt átestek a betegségen, nekem ehhez egy hét kellett. Nem szedtem semmilyen gyógyszert, mert még szoptatok, csak homeopátiás bogyókat.

Ekkor már babát vártam, de még nem tudtam róla.Egy héttel lehetett a beágyazódás után a betegség.

A terhességem 9. hetében jártam, mikor kiderült, hogy meghalt a babám a pocakomban és missed ab lett a vége. Ez még csak két hete történt.

A dokim azt mondta, hogy valószínű, ettől a vírustól lehetett. Annyira érzékeny ez az időszak és sérülékeny az embrió, hogy ha egyik reggel sűrűbben fújom az orrom egy kis vírus miatt, már az kárt okozhat benne.

De ez még nem azt jelenti, hogy nálad is ez történik. mert lehet, hogy az enyémnek genetikai betegsége volt, ami miatt így is-úgy is elment volna. Ezt a dokim is hozzátette.

2008. nov. 17. 17:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Akkor ezek szerint nem vagy most beteg. Mondjuk igen most jön ez a frány orr fújós időszak! Ha terhes leszel és teheted maradj minél többet a jó meleg szobában, szellőztess sűrűn. DE persze azért menj ki a friss levegőre csak kerülj minden trüszkölő, orr fújó embert. Ha a munkahelyed olyan akkor menj el táppénzre!

Sok sikert a babához!!

2008. nov. 18. 15:37
 3/5 A kérdező kommentje:

Első válaszoló! Sajnálom,ami a babáddal történt :(

Ha már kiderül esetleg,hogy terhes vagyok,akkor biztos,hogy elmegyek táppénzre. A gondom most van,amíg nem tudom,mi a helyzet,mert a munkahelyemen fertőzésveszélynek vagyok kitéve.

2008. nov. 18. 17:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Betegekkel dolgozol? VAgy mitől vagy kitéve fertőzésnek? Minden esetre ,ha vitaminokat szedsz az talán valamennyire megvéd!
2008. nov. 18. 21:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Óvodában dolgozom. Most éppen a csoport fele beteg,naponta többen is belázasodnak. Remélem,a vitaminok tényleg segítenek!
2008. nov. 19. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!