Szedett már valaki peteérést elősegítő tablettát?
Én nem szedtem, de sokat hallottam, olvastam róla. Abban valóban igaza van az egyik válaszolónak, hogy hosszú távon sokkal jobb természetes módon állítod be a peteérésed. Erre vannak mindenféle módszerek. Pl.: diéta, Aviva torna, stb.
Abban is igaza van, hogy sok esetben a fogamzásgátló-ha pl. egészségügyi problema miatt írják fel (nekem anno pl PCOS miatt írtak) az csak elfedi, ideig óráig megszűnteti a dolgot, de nem oldja meg. Viszont azt nem gondolnám, hogy minden orvos csak a penzért ír gyógyszereket. És azt is megértem, hogy valaki ha babát szeretne akkor azt minél gyosabban szeretné, és nincs türelme kivárni míg magától helyre all a rendszer. De azért azt tudnod kell, hogy a tabletta után nem elég pár hónap ehhez. Nekem pl 1 ev volt mire helyre állt. Amit pedig te leírtál a jelenlegi ciklusodról az nem is annyira rossz. Sőt tabletta szedés után még egész normális. Nekem 2 3 hónapig meg se jött, aztán pedig 23-24 naponta és folyamatos barnázással. 1!év alatt állt vissza. Amiben egyébként rengeteget segített a folyamatos sport és a Gyuri bácsi féle gyógyteák közül, a diófalevél tea. Persze megértem ha nincs türelmed. Amugy a Clostytol valoszinuleg lesz peteérésed, de egy próbát valóban megér néhány természetes módszer, főleg hogy ezek szerint alapvetően van ciklusod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!