Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szedett már valaki peteérést...

Szedett már valaki peteérést elősegítő tablettát?

Figyelt kérdés
2019. nov. 4. 21:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%
Figyelj, el ne hidd, hogy létezik bármilyen csodaszer. Ha nem működik megfelelően a hormonháztartásod, annak oka van. Ezt csak orvosi segítséggel tudod kivizsgáltatni, és csak úgy tudod kontrolláltan gyógyítani is. Ha egyszer muszáj gyógyszert szedni hozzá, akkor muszáj. Nem pénz vagy hit kérdése, ezek puszta tények. Ha pedig úgy vagy, ahogy én, hogy látszólag ok nélkül van hiba a hormonháztartásodban, akkor muszáj lesz gyógyszert szedni, főleg, ha gyereket akarsz.
2019. nov. 5. 21:34
 12/16 A kérdező kommentje:
Így van, azért is mentem minél hamarabb orvoshoz, hogy kezeljük, mondta a doki is, hogy ne ijedjek meg, ez előfordul és lehet kezelni
2019. nov. 5. 22:03
 13/16 anonim ***** válasza:
77%
Igen, nekem is ez volt a válasz, mondjuk nekem a pepitában, a progim kevés, ezért majd pótolni kell esetleges terhesség esetén.
2019. nov. 6. 21:45
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Én nem szedtem, de sokat hallottam, olvastam róla. Abban valóban igaza van az egyik válaszolónak, hogy hosszú távon sokkal jobb természetes módon állítod be a peteérésed. Erre vannak mindenféle módszerek. Pl.: diéta, Aviva torna, stb.

Abban is igaza van, hogy sok esetben a fogamzásgátló-ha pl. egészségügyi problema miatt írják fel (nekem anno pl PCOS miatt írtak) az csak elfedi, ideig óráig megszűnteti a dolgot, de nem oldja meg. Viszont azt nem gondolnám, hogy minden orvos csak a penzért ír gyógyszereket. És azt is megértem, hogy valaki ha babát szeretne akkor azt minél gyosabban szeretné, és nincs türelme kivárni míg magától helyre all a rendszer. De azért azt tudnod kell, hogy a tabletta után nem elég pár hónap ehhez. Nekem pl 1 ev volt mire helyre állt. Amit pedig te leírtál a jelenlegi ciklusodról az nem is annyira rossz. Sőt tabletta szedés után még egész normális. Nekem 2 3 hónapig meg se jött, aztán pedig 23-24 naponta és folyamatos barnázással. 1!év alatt állt vissza. Amiben egyébként rengeteget segített a folyamatos sport és a Gyuri bácsi féle gyógyteák közül, a diófalevél tea. Persze megértem ha nincs türelmed. Amugy a Clostytol valoszinuleg lesz peteérésed, de egy próbát valóban megér néhány természetes módszer, főleg hogy ezek szerint alapvetően van ciklusod.

2019. nov. 8. 12:23
 15/16 A kérdező kommentje:
Igen, csak minden hónapban késik, és ki is maradt 1 hónapot, ezért elmentem dokihoz egy vizsgálatra, hogy minden rendben van e, féltem hogy esetleg ciszta, aztán csinált ultrahangot és mondta hogy nincs peteérésem, ezért kezdjem el szedni a Trisequens nevű tablettát, majd menjek vissza 1 hónap múlva és ír peteérést elősegítő tablettát
2019. nov. 8. 20:44
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben szerintem érdemes lenne felkeresned egy jó endokrinológust. Megnézik a hormonjaidat rendesen, és azt is, hogy mi okozza a zavart. Viszont amíg ez nem történt meg, szerintem ne kezdj el olyan gyógyszert, ami csak elfedi az eredeti problémát. #11, #13 voltam.
2019. nov. 8. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!