Szedett már valaki peteérést elősegítő tablettát?
Nekem most az orvos hormontablettát írt, aztán vissza kell mennem és ír peteérést elősegetítő tablettát. Esetleg hormontablettát szedtetek már?
Sikerült teherbe esnetek?
Szerintem ne szedj ilyen mesterséges dolgokat! Több kárt okoz mint hasznot, hidd el!! Az orvosnak ebből van pénze és tökre nem érdekli hogy veled mi van vagy teherbe tudsz-e esni.
Kezdj el szedni Omega 3 zsírsavat vagy halolaj kapszulát. Csodaszer.
Igen, tisztában vagyok vele hogy mi az a fogamzásgátló, tudom mi célt szolgál, és egyéb okok miatt muszáj volt szedni
Nyilván orvos irta fel, ezért be is szedem
Én ezt értem, de az orvos azért írja fel ezeket mert pénze van belőle. A fog.gátló csak elfedi a problémát és nem megoldja.
Mindegy, sok sikert kívánok, de azért próbáld meg azt amit írtam.
Rendben, köszönöm, megpróbálom :)
Azért mentem orvoshoz, mert ugye szedtem a fog.gátlót, májusban abba hagytam, utána megjött rendesen, aztan onnantól kezdve minden hónapban késett a havim, sőt 1 hónapot ki is esett. Múlthét csütörtökön elmentem dokihoz, azzal a panasszal, hogy késik, de viszont amint hazaértem, meg is jött, de ugye elkezdtem szedni szombaton a hormontablettát és a menzeszem csak 4 napig tartott (átlag 5-6 nap), valószínű a gyógyszertől? Pont azért írta a doki, hogy beálljon rendszeresre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!