Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi esely van hogy terhes...

Mennyi esely van hogy terhes lettem?

Figyelt kérdés

Oktober 9. en voltam egyutt a parommal es azota oktober 27. en megjott ... Azt olvastam hogy teshesseg alatt lehet mensi

Nem szeretnek semmi esetre se gyereket

2019. nov. 3. 13:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Normális választ csak normális kérdésre, normális embernek lehet írni.
2019. nov. 3. 17:31
 12/15 A kérdező kommentje:

Legyszives nagyon ideges vagyok par hete

Akkor nem valoszinu hogy az vagyok?

2019. nov. 3. 17:36
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális választ adtam azzal a válaszommal, hogy ne szexelj. Baromi veszélyes rád nézve, hiszen nem tudod, hogy hogyan működik. Nem tudod, hogy miért van a mentruáció akkor, amikor van. Nem tudod, mi a peteérés. Nem tudod, hogy ha megjön, akkor nem vagy terhes.

Plusz, ha semmi esetre sem akarsz gyereket, akkor nyilván védekezel gumival, fogamzásgátlóval. Védekezés+menzesz=nem terhesség. Ha ezeket tudnád, ilyen buta kérdés meg sem születne. Ha meg ilyen paranoid vagy, mert mondjuk 1 millióból 1 nő valóban vérzik terhesség alatt és azt hiszed, hogy te is az vagy, ez még egy ok a szexuális élet hanyagolására egyelőre, mert mentálisan nem vagy kész a gondtalan szexre, így nem lehet élvezni.

2019. nov. 3. 17:39
 14/15 anonim ***** válasza:
TESZT! és nem vagy terhes. Most komolyan minden drogériában lehet tesztet venni. Rossmann, DM, Müller, patikában, spárban, Tescoban és még ki tudja hol.... Valami bolt csak van a közeledben.
2019. nov. 4. 11:59
 15/15 anonim ***** válasza:
70%
És kiemeli...
2019. nov. 5. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!