Mennyi esely van hogy terhes lettem?
Oktober 9. en voltam egyutt a parommal es azota oktober 27. en megjott ... Azt olvastam hogy teshesseg alatt lehet mensi
Nem szeretnek semmi esetre se gyereket
Legyszives nagyon ideges vagyok par hete
Akkor nem valoszinu hogy az vagyok?
Teljesen normális választ adtam azzal a válaszommal, hogy ne szexelj. Baromi veszélyes rád nézve, hiszen nem tudod, hogy hogyan működik. Nem tudod, hogy miért van a mentruáció akkor, amikor van. Nem tudod, mi a peteérés. Nem tudod, hogy ha megjön, akkor nem vagy terhes.
Plusz, ha semmi esetre sem akarsz gyereket, akkor nyilván védekezel gumival, fogamzásgátlóval. Védekezés+menzesz=nem terhesség. Ha ezeket tudnád, ilyen buta kérdés meg sem születne. Ha meg ilyen paranoid vagy, mert mondjuk 1 millióból 1 nő valóban vérzik terhesség alatt és azt hiszed, hogy te is az vagy, ez még egy ok a szexuális élet hanyagolására egyelőre, mert mentálisan nem vagy kész a gondtalan szexre, így nem lehet élvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!