Valaki segitsen? Surgos!
Figyelt kérdés
Korubelul 60 órája történt egy baleset, mikor a parommal az aktus vegen arra lettunk figyelmesek, hogy kiszakadt a gumi. Jelenleg szoptatom az 5 hónapos gyermekemet, most jön a foga fél óránként-óránként igényli. Azt mondták nagyon nagyon magas hormontartalmu, szoptatas alatt nem igazan javasolt. Oktober 25 én jött meg. Általában 5 napig szokott megjönni, 28-30 naponta. Mi oktober 31-én voltunk együtt éjjel. Mennyire lehetséges ilyenkor terhesség? Orvosomat nem tudom elérni. A babam nem tud cumisuvegbol inni, tapszert eselytelen hogy megigya. Bevennétek egy 72 óras tablettat, vagy bizzak a jó Istenben?2019. nov. 3. 12:22
1/7 anonim 

válasza:

Elvileg a peteérést megelőztétek. Én nem vennék be gyógyszert a szoptatás miatt, de nekem nem is lenne gond ha véletlenül baba lenne belőle. Bármi lehet de kicsi rá az esély.
2/7 A kérdező kommentje:
Mi még egy ideig biztosan nem szeretnénk gyereket, ezzel várnánk egy pár évet. Ez az oka a nagy aggódásnak.
2019. nov. 3. 12:31
3/7 anonim 

válasza:

A szoptatás miatt nem vennék be gyógyszert.
Az együttlét pedig 6. ciklusnapon volt, talán megúszod, bár nekem a fiam pont ezen a napon fogant. De minden ember más. Kiderül hó végén.
4/7 anonim 

válasza:

Ha pontosak a ciklusaid és rendszeresek és fix ez a 28-30 nap akkor nagyon kicsi az esély, hogy most baba legyen.
5/7 anonim 

válasza:

Én sem venném be, de ezt Nektek kell mérlegelni. Annyira kicsi az esély, hogy a szoptatás többet ér(ne, nekem).
6/7 A kérdező kommentje:
Igen pontosak a ciklusaim, és rendszeresek. Néhány nap eltérésével (max 3)
2019. nov. 3. 14:05
7/7 anonim 

válasza:

Szoptatás miatt nem vennék be
Viszont nekem napi 8 szopi mellett, 1. Menstruáció után sikerült teherbeesni, abban a hónapban ráadásul nem sok alkalmunk adódott a házadéletre sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!