Barátnőmmel agusztus 18. -án szeretkeztünk utoljára végig védekeztün és a mellére mentem el de azota nem jött meg neki, tesztet holnap veszek de addig is valami tanács?
Figyelt kérdés
2019. nov. 3. 09:46
11/16 anonim válasza:
Én értem mit mond. Gumival szexeltek felételezem és utána levette és úgy élvezett a mellére. Ebben az esetben kicsi a valószínűsége a terhességnek. Viszont ha megszakítással védekeztetek, akkor van esély a terhességre. Ha augusztus 18-án voltatok együtt, akkor már minimum 2 hónapos terhes lenne a barátnőd, rosszul sincs? Mert ennyi idő után kellene lennie tünetének is a kimaradt menzesz mellé. A teszttel okosabbak lesztek holnap...
12/16 anonim válasza:
Utolsó: nem KELL lennie tünetnek. Nekem sem volt, mikor a lányommal voltam terhes! Csak az elmaradt menstruáció.
13/16 anonim válasza:
Nem tudom hány éves a barátnőd, de ha már ennyi ideje nem menstruál, akkor el kellett volna mennie nődokihoz. Lehet, hogy a hormonok játéka ez, de lehet cisztától elkezdve babáig minden. Bakker, augusztus óta eddig mit csináltatok? Sakkoztatok?
14/16 anonim válasza:
Emberke, ha augusztus óta nem menstruál a csaj, akkor is el kéne mennie orvoshoz, ha nem terhes. Ne csak szexelni legyen már eszetek légyszi:( Nem azért, nem féltelek titeket, de a fenének se kell, hogy ilyen hülyék szaporodjanak.
15/16 anonim válasza:
(Jó kapcsolat lehet, ha 4 hónapja szexeltek utoljára.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!