Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A folyamatos puffadás, hasfesz...

A folyamatos puffadás, hasfeszülés lehet terhesség jele?

Figyelt kérdés
Még csak most kezdtünk el próbálkozni, okt. 7-én volt legutóbbi menstruációm, 33 napos ciklusaim szoktak lenni és az utóbbi héten kb egész nap van ez a hasfeszülés, puffadás. Olyan, mint a pms, de az csak 1-2 nap szokott nekem lenni. Volt egy kis alhasi fájdalom is, de nem erős. November 8 a nemvàrt időpontja. Más tünetet nem érzek, de olyan erős ez a puffadás, hogy a kocsiban a biztonsági övet se bírom magamon, a nadrágokat ki kell gombolni...

2019. nov. 2. 11:20
1 2
 11/11 piroska és a farkas ***** válasza:
75%
Még annyit írnék, h se előtte, se azóta nem volt ilyen intenzitàsú puffadàsom, ez viszont kitartott a 12. hétig, utàna megszűnt, holott étrendbeli vàltoztatàst nem csinàltam. Mindezeket egybevéve hàt csak lehetett vmi közé a terhességhez...
2019. nov. 2. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!