Miért mesélem be magamnak?
minden hónapban azt hiszem hogy terhes vagyok.de aztán mindig időben megjön és egy kicsit szomorú vagyok:S
a párommal megbeszéltük hogy majd egy év múlva tervezzük a babát.de ez nálam már lassan fél éve hogy ez megy.ha fáj a hasam akkor már egyből azt gondolom hogy terhes vagyok.
kérlek ne nézzetek hülyének :D:S
ezzel csak a saját szivedet fájditod ... megéri?
tereld el a figyelmed és nem fogod állandóan azzal tölteni a hónapokat hogy reménykedsz. meglátod ha találsz egy örömteli elfoglaltságot - akár a jövendőbeli babával kapcsolatosat is - ami leköt akkor el is felejted majd és egyszer csak tényleg ott lesz a két csik
nyugi és türelem.
Nekünk is 7 hónapba telett,mire kétcsíkom lett,az is úgy,hogy építkezünk már két hete (félidő környékén voltunk utoljára együtt),és múlthéten pozi lett a teszt!Nemvárt napján csináltam,mert nem volt semmi mensi jel!
Eddig írtam,feljegyeztem mindent,számoltam,beleőrültem,a felújítás elterelte a gondolataimat,és tessék.
Tényleg el kell foglalnod magad vmivel,hidd el segíteni fog!
Fel a fejjel,kitartás!
első vagyok.. én is igy voltam. talán azért kicsit személyesebb.
minden jót Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!