Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8 nap késéssel megjött a...

8 nap késéssel megjött a menstruàcióm, lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2019. okt. 29. 17:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ja, nyilvan te sokkal intelligensebb vagy, csak ahhoz vagy tul ostoba, hogy lepisilj egy tesztet. Nem, egyszerubb ide kerdest kiirni a semmirol es a nemleges valaszokat semmibe venni. Majd kiemelni a kerdest hatha jon valaki, aki tartja meg benned a remenyt. Megkaptad. Muti majd a negativ teszted.
2019. nov. 2. 14:50
 12/15 anonim ***** válasza:
7-es vagyok, majd írd meg, mi volt. Szorítok :)
2019. nov. 2. 16:41
 13/15 anonim ***** válasza:
Mi lett az eredmény?
2019. nov. 2. 16:43
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
7! Terhesseg alatt nincs mensi (azzal távozik minden), de verezgetés mas probléma miatt igen!
2019. nov. 2. 16:44
 15/15 anonim ***** válasza:

14:

Jogos, elfelejtettem idézőjelbe tenni a "jött meg"-et. Ettől függetlenül tény, hogy teljesen összekeverhető volt a havi vérzéssel, azt hittem, el is ment a baba (ha volt egyáltalán, merthogy 3 nap késésnél még nem mutatta ki a tesztem, de úgy éreztem, hogy valahogy nem úgy működik a testem, mint szokott lenni). Szóval nem menstruáció jött meg, de erős, hosszan tartó vérzés volt, amit az ember össze tud keverni a mensivel, és szerintem adott esetben a szakterminológia teljesen lényegtelen. Mindenesetre a doki nem tudta megmondani, mitől van, és problémamentes terhesség volt...

2019. nov. 2. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!