Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Június 7 volt az utolsó...

Bolbe kérdése:

Június 7 volt az utolsó menstruációm, bár nem tartott csak 3 nap az 5 helyett. Lehetek terhes? Többi lent.

Figyelt kérdés

Párommal első próbálkozos honapunk volt. Tegnaptól olyan érzésem van mint ha "még akarna jönni" és szédülés, néha enyhe hányinger. Ciklus vége felé voltunk együtt napi szinten. Ovulaciom nem tudom mikor volt nem teszteltem ebben a hónapban. Nem akartam raporogni.

Szerintetek lehetek babás? Még ha kicsi is az esélye ennek a ciklus vége féle.

2019. jún. 12. 12:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Csinálj egy tesztet, és/ vagy menj el dokihoz, majd megtudod.
2019. jún. 12. 12:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, mivel menstruáltál. De az hogy ennek ellenére azt hiszed terhesség lehet és megkerdezed nezen, az a rápörgés. Szerintem nincs terhesség de egy teszt után megnyugszol és tiszta lappal kezditek az új ciklust.
2019. jún. 12. 13:03
 3/7 anonim ***** válasza:
61%

Elírtad a hónapot?

Június 7-i menstruáció azt jelenti hogy kb tegnap múlt el, hogy lennél már terhes?

A "tüneteket" nagy valószínűséggel a hirtelen bejött nagy meleg okozza. Ebben a hónapban nem lehetett még ovulációd, mensi után várható. Olvass utána hogyan is mennek a dolgok... :)

(nincs olyan kifejezés hogy "babás" maximum terhes/állapotos lehetsz)

2019. jún. 12. 13:46
 4/7 anonim ***** válasza:
44%

3, te nem értetted a kérdést. Pont arra kérdezett rá hogy lehet-e terhes annak ellenére, hogy megjött.

A "babás" kifejezés meg több, mint 10 eve tutira létezik mert bár nincs az MÉK-ban vagy a szinonima-szótárban, de 10 éve gyakorizom és már akkor is benne volt a köznyelvben. Elhiszem hogy bántja a szemed de ne kötözködj, a szo létezik, csak nem hivatalos.

2019. jún. 12. 13:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező

Nem minden ciklus egyforma lefolyású

Szóval az 5nap helyett csak három nap vérzés nem biztos h furcsa

A ciklus közepe táján érdemes próbálkozni nem a végén hiszen nem peteeres közép időben van

Ha mégis úgy gondolod h baba van a dologban bő két ht múlva tesztelj reggeli vizeletből

Sok sikert

2019. jún. 12. 15:35
 6/7 anonim ***** válasza:
“Hiszen a peteeres közép időben szokott lenni “ akart lenni :D bocs kicsit zagyva lett az előző
2019. jún. 12. 15:37
 7/7 anonim ***** válasza:
5 nap helyett a 3 nap még bőven belefér. Szerintem most nem baba, de azért csinálj egy tesztet!
2019. jún. 12. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!