Június 7 volt az utolsó menstruációm, bár nem tartott csak 3 nap az 5 helyett. Lehetek terhes? Többi lent.
Párommal első próbálkozos honapunk volt. Tegnaptól olyan érzésem van mint ha "még akarna jönni" és szédülés, néha enyhe hányinger. Ciklus vége felé voltunk együtt napi szinten. Ovulaciom nem tudom mikor volt nem teszteltem ebben a hónapban. Nem akartam raporogni.
Szerintetek lehetek babás? Még ha kicsi is az esélye ennek a ciklus vége féle.
Elírtad a hónapot?
Június 7-i menstruáció azt jelenti hogy kb tegnap múlt el, hogy lennél már terhes?
A "tüneteket" nagy valószínűséggel a hirtelen bejött nagy meleg okozza. Ebben a hónapban nem lehetett még ovulációd, mensi után várható. Olvass utána hogyan is mennek a dolgok... :)
(nincs olyan kifejezés hogy "babás" maximum terhes/állapotos lehetsz)
3, te nem értetted a kérdést. Pont arra kérdezett rá hogy lehet-e terhes annak ellenére, hogy megjött.
A "babás" kifejezés meg több, mint 10 eve tutira létezik mert bár nincs az MÉK-ban vagy a szinonima-szótárban, de 10 éve gyakorizom és már akkor is benne volt a köznyelvben. Elhiszem hogy bántja a szemed de ne kötözködj, a szo létezik, csak nem hivatalos.
Kedves kérdező
Nem minden ciklus egyforma lefolyású
Szóval az 5nap helyett csak három nap vérzés nem biztos h furcsa
A ciklus közepe táján érdemes próbálkozni nem a végén hiszen nem peteeres közép időben van
Ha mégis úgy gondolod h baba van a dologban bő két ht múlva tesztelj reggeli vizeletből
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!