Megneznetek nekem?
Pontos kesest nem tudom tudom meghatarozni mert rendszertelen a menzeszem,1 2 napja kesik.megsinaltam 2 tesztett azolcsobbik ilyen lett [link]
A dragababbik full negativ.a derekam nagyon faj es a labaim,mell fajdalom nagyon enyhe.

Szerintem nincs olyan,hogy álpozitív. A hibás teszten látszik,hogy hibás. Max akkor ha valami megindult majd abbamaradt....na de az sem ál.
Amúgy ez pozitív :)

Nekem is halvány volt a másik csík mind a 3 teszten.Azóta pár nap híjján 7 hónapos terhes vagyok. :D
Derék fájás még ilyen korán nem hiszem,hogy attól lenne nincs ami megerőltesse,de tünetnek tünet lehet.Láb dagadás,ödéma viszont lehet nekem van is a 8.héttől kezdve.
Falánkság vagy hirtelen étel undor (én hízás helyett 10 kilót fogytam a terhesség alatt..),hányinger vagy hányás,vállak zsibbadása vagy fájdalma,rosszul lét,erős izzadás és/vagy elviselhetetlen melegem van érzés,mellbimbókon pici pattanás szerűségek,mellen bőr vékonyodás vagy hirtelen duzzadás,ingerlékenység..
Nálam ezek jöttek elő.Eltéveszthetetlen tüneteket produkált a terhesség a 6.hét után,ha valamelyik van akkor szintén egy kis '+esély' arra,hogy baba van a dologban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!