Szerintetek lehet?
Figyelt kérdés
11 ciklus napon járok ma éreztem egy tompa alhasi fájdalmat gyenge nagyon. minimális pecsételés ha, meg törlöm magam akkor meg, tojás fehérje folyás nyúlos ez peteérés lenne? 26-28napos a ciklusom második babát tervezünk!2019. okt. 25. 23:02
1/9 anonim 

válasza:

Szerintem igen! Tegnap voltatok úúgy együtt?
2/9 A kérdező kommentje:
Tegnap előtt meg mai napon
2019. okt. 25. 23:08
4/9 A kérdező kommentje:
22.23.25dikén azaz mai napon voltunk együtt de ha jól tudom a spermiumok akkár 2-3napig is életképesek vagy rosszul tudom? ☺️Köszönöm szépen
2019. okt. 25. 23:10
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ez a 6 dik probálkozos hónapunk eddig nagyon rá görcsöltem de most hagyom hogy a testem dolgozon:)
2019. okt. 25. 23:12
6/9 anonim 

válasza:

Igen! És úgy tudom, hogy “másnaposok” az esélyesebbek. Azért kérdeztem a tegnapit. Folsavat, e-vitamint szedsz? E-vitamin vastagitja a méh falat, könnyebben megtud tapadni a megtermékenyített petesejt
7/9 A kérdező kommentje:
Meg mondom őszintén a gyerek Marslakocskájábol eszek mert csak ugy hajlandó be venni abba van E vitamin meg folsav :)
2019. okt. 25. 23:41
8/9 anonim 

válasza:

Jah, azért írtad ki ezt a kérdést, mert nem vagy rágörcsölve. Tiszta szerencse. Nem baj, csak legalább ne hazudj.
9/9 A kérdező kommentje:
Ki hazudik? Már ne haragudj de csak a peteérés kérdeztem az nem gond remélem mivel soha nem szokot ennyire erős tünetem lenni amugy meg ha nem tudsz normális választ irni ne is irj köszönöm szépen
2019. okt. 26. 07:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!