Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek melyik a jobb...

Szerintetek melyik a jobb /célszerűbb? (LENT)

Figyelt kérdés
Babát szeretnék már pár hónapja ,szerintetek melyik a jobb megoldás ha mindennap együtt vagyunk vagy ha ritkábban vagyunk együtt?Jah és a kispárnás módszert hogyan használjuk ?többeknél bevált már?Köszönöm előre is a válaszokat!!
2010. júl. 17. 07:22
 1/8 anonim ***** válasza:

Mi 1,5 évig próbáltuk. Volt olyan hogy minden nap, és 2-3 hónapon keresztül figyletem höt meg minden egyebet. lábfelrak stb... semmi nem jött be.

Aztán mikor teherbe estem akkor épp már 2 hete nem voltunk együtt mert vendégségben voltunk és mikor végre kiürült a ház egy 5 perces menetet nyomtunk, rohanás a wc-re aztán felöltözés. és megfogant.

szóval erre recept nincsen.

ha a párodnak jó minöségü a spermája, ha neked normál peteérésed van akkor egyszerüen össze jön. de csak ha egy picit is problémásabbb az egyik fél, már is nehézségek vannak, amit kispárnával nem lehet helyre hozni.

2010. júl. 17. 07:30
 2/8 letta88 ***** válasza:
Milyen az a kispárnás módszer?
2010. júl. 17. 10:12
 3/8 A kérdező kommentje:

Tudod szeretkezés után a popsi alá tenni a kispárnát ..:)

azt mondják úgy könnyebben lehet babád...nem tudom mi az igazság ...:)

2010. júl. 17. 10:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Mi 7 hónapja próbálkoztunk a kistesóval.Se a mindennapi,se a kétnapontai szex nem jött be,se a kispárna,pihenés aktus után félórát,semmi.....

Múlthónapban 15-16. nap körül voltunk utoljára együtt,mert felújítás kezdődött,vendég volt nálunk,erőnk sem volt,stb a gyerektémára gondolni,és a nemvárt napján pozi lett a teszt!Tényleg nem kell sokat agyalni rajta,és rögtön összejön,legalábbis nálunk bejött a 7 hónap után! :)

2010. júl. 17. 12:26
 5/8 anonim válasza:
A mi kisfiunk is így jött össze. 13. napon... aktus után 2-3 percig megemeltem a csípőm... Lehet hogy nem ettől, de most szeretnénk a kistesót, és ugyanezt csináltam. Holnap kiderül megjön-e :D
2010. júl. 17. 13:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Remélem összejön :) majd ird meg h van e baba :)
2010. júl. 17. 14:44
 7/8 anonim ***** válasza:

Tobbszor hallottam mar, hogy pont az valt be, hogy alig volt egyutt a par es almukban sem gondoltak, hogy pont akkor, de minel kevesebbet vagytok egyutt, annal nagyobb ra az esely, marmint ha peteereskor es elotte par nappal vagytuk egyutt. Sok olyat hallottam, hogy mindennap evekik, mint a nyulak...megsem, aztan volt, hogy 1 honapban csak parszor tudtak egyutt lenni es akkor sikerult.

A kisparnarol meg gyertyarol meg annyit, hogy en fel evig csinaltam minden egyuttlet utan es akkor nem sikerult. Hanem mikor mar beleuntam es nem foglalkoztam vele, se gyertyaallas, se kisparna...akkor sikerult.

Egyebkent 7 honapig volt, hogy peteeres napjan voltunk egyutt, volt, hogy utana volt, hogy elotte 1 nappal, de egyik sem valt be. Hanem egyszer ugy alakult, hogy 4 nappal elotte tudtunk csak es el is voltam keseredve. Pedig az jott be. :-)

2010. júl. 17. 15:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Sztem, ha 2-3 naponta tudtok egyutt lenni, az a legtokeletesebb. Felesleges naponta vagy akar 1 nap tobbszor is, mert par nap kell a spermiumoknak amig "regeneralodnak".
2010. júl. 17. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!