Időntúli pozitív teszt?!
Figyelt kérdés
Sziasztok!Tegnap teszteltem vizeletsugarassal, de én mártottam negatív lett a teszt, de én a második halvány nagyon vékony tesztcsíkot láttam úgyhogy mártottam bele még mert úgy gondoltam, hogy kevés vizeletet szívott magába. Aztán 1 óra múlva kijött a második csík. Azóta sem hagy nyugodni, ezt most mire véljem?Hozzáteszem 5 és fél hónapos szoptatós anyuka vagyok. Tehát nem tervezett ez a baba most, ha terhes vagyok.Vetetni meg egyáltalán nem szeretnék. Segítsetek!Valakinek hasonló élmény?2019. okt. 22. 12:26
21/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Ma megyek vissza orvoshoz.
Eddig erős görcsölés szédülés illetve a fejembe és a tarkómnál érzek nyomást...
2019. nov. 5. 14:56
22/24 anonim válasza:
De akkor biztos nem vagy terhes? Mert az elején még UH sem látja sokszor a petezsákot. Nekem legalábbis csak a 7. héten látták.
23/24 A kérdező kommentje:
Szia!Holnap jön meg az eredmény!:)
Majd megírom kommentbe.
2019. nov. 7. 03:46
24/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Nem vagyok terhes..
2019. nov. 12. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!